Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Фліт Однозначно (2008 р) 2,36 Mb
Фліт Критик (2006 р.) 3.68 Mb

Дніпро / Запальний фольк-панк-рок від гурту «Фліт»

22 СІЧНЯ 20:00

Кафе ПроJazz (вул. Рогальова, 12б)
60 грн.

Арт-Вертеп представляє, а гуманітарний рух «Культурна столиця» підтримує:

Запальний фольк-панк-рок від
івано-франківського гурту «Фліт»
у Дніпропетровську!

Історія групи бере свій початок ще в далекому 2001 році, коли п’ятеро молодих людей об’єднались під однією короткою, але влучною назвою –"ФЛІТ".

Група одразу дала про себе знати своїм неординарним музичним стилем, що з’єднав в собі гітарний драйв, оригінальні мелодії та фольклорні мотиви, створивши по-справжньому запальну музично-енергетичну суміш, яку в народі охрестили "фольк-панк-роком."

Але не пройшло і двох років від створення групи, як її торкнулись перші творчі розбіжності між учасниками колективу, внаслідок яких групу покидає її засновник – барабанщик Юра Чорний.

2003 році головним по «кухні» стає Ігор Озарко.

В цей період діяльність групи набуває нових шалено-бурхливих обертів, які вилились записом та релізом дебютного альбому «Світ такий…»

А на початку 2004 року, гурт покинув бек-вокаліст – Бєляков Віталій. «Фліти» продовжили свою діяльність вчотирьох:

  • Новіков Володимир-вокал, гітара;
  • Марків Андрій-гітара, бек-вокал;
  • Копієвський Михайло-бас, бек-вокал;
  • Озарко Ігор-ударні.

2005 рік ознаменувався активною концертною діяльністю групи як в Україні, так і за кордоном та початком роботи над записом другого альбому з робочою назвою «Заникай».

Реліз альбому «Заникай» відбувся в квітні 2006 року. Альбом, в порівнянні з попереднім, можна назвати більш ліричним, глибоким та дорослим, але в ньому ні на хвильку не зникає те, що притаманне справжньому рок-н-ролу – драйв!

В червні 2007 року "Фліти" зробили подарунок всім своїм шанувальникам – перший великий сольний концерт. Під час його проведення здійснювалась відео-зйомка. А вже у вересні в світ вийшов перший DVD групи «Концерт в Івано-Франківську», в якому окрім самого концерту в рідному місті є збірка кліпів групи, ексклюзивні фото та інтерв’ю з учасниками колективу.

Наприкінці 2008 року Фліти взяли участь в проекті "Фольк-music", організований Першим Національним телеканалом. Основна мета цього проекту – популяризація Української народної музики. За підсумками сезону "Фліти" зайняли перше місце з власною обробкою пісні "Ой, п’є чумак, п’є".

23 квітня 2009 року вийшов вже третій за рахунком альбом групи Фліт з категоричною назвою «Однозначно!». Запис є результатом наполегливої кількамісячної праці учасників колективу, і саме цей альбом, на даний момент, є ОДНОЗНАЧНО найкращим доробком групи. До його треклиста увійшло 12 пісень. Енергійні і драйвові рокові ритми переплетені у ньому з повільними баладами, і за бажанням, кожен знайде там пісню для себе.

Люди з усього світу, які слухають «Фліт», дають позитивні відгуки. Це дає велику наснагу творити ще і ще – більше і краще. Оскільки музика стала для групи невід’ємною частиною життя.

На цьому історія не припиняється, а тільки починається.

Цікаво, що «Фліти» утнуть цього разу?

 

Про авторів

Фліт

Додав Art-Vertep 15 січня 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска