Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Дніпро / Презентація нової книжки Олеся Ульяненка «Там, де Південь» у Дніпропетровську

19 БЕРЕЗНЯ 17:00

Музей «Літературне Придніпров`я» (пр. Карла Маркса, 64)
Вхід вільний!

Мистецька аґенція Арт-Вертеп та видавництво «Треант» запрошують на презентацію нової книжки Олеся Ульяненка «Там, де Південь», яка відбудеться у п`ятницю, 19 березня о 17.00 в музеї «Літературне Придніпров`я» (пр. Карла Маркса, 64)

У 35 років Ульяненко отримав Шевченківську премію за роман «Сталінка» (1997). Є автором більш ніж 20 романів, які, він наполягає, всі базуються на дійсності нашого часу. Його твори входять в програму навчальних закладів України. За роман «Знак Саваофа» (2006) Московській патріархат піддав його анафемі. Роман «Жінка його мрії» (2009) був визнаний Національною експертною комісією з питань захисту суспільної моралі порнографічним і був вилучений видавцем з продажу.

Про книжку "Там, де Південь":

Молодий хлопець, занурений у вуличне життя приморського українського міста, закохується зі всією тою силою, на яку здатна юність. Але його обраниця потрапляє у складну життєву ситуацію. Тим часом розгортаються паралельні трагедії, де задіяні чоловіки – брутальні, чесні та підлі, жінки – наївні, підступні та прекрасні, та навіть підлітки та старигани. Багатовимірна кримінальна мелодрама набирає оберти, але головному героєві вистачає мужності вивільнитися з подвійних тенет…

Світ буває злим. Але він дарує любов.

 

Про авторів

Олесь Ульяненко

Додав Art-Vertep 17 лютого 2010

Коментарi

16 березня 2010

Улян крутий!
ходімо всі! тим більш, уперше в Дніпрі!

17 березня 2010
Suc

А чому ця афіша є у розділі "Полтава", і її немає у розділі "Дніпропетровськ"? ;-)

Art-Vertep
17 березня 2010

і в розділі "Дніпропетровськ" вона є :)

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска