Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Крихітка Gorchitza Mix - «Щось на зразок» (2011 р.) 12,58 Mb
Крихітка Kofein Version - «Рецепт» (2011р.) 5,58 Mb
Крихітка Рецепт 5,52 Mb
Крихітка Крейсер Аврора (2007р.) 8,32 Mb
Крихітка Вменеємен 5.71 Mb
Крихітка Всі джерела відкриті 2.54 Mb

Дніпро / Гурт «Крихітка» з презентація нового альбому «Рецепт» у Дніпропетровську

24 КВІТНЯ 20:00

Кафе ПроJazz (вул. Рогальова, 12б)
50 грн. попередньо, 70 - в день концерту


24 квітня в Дніпропетровському кафе «ПроJazz» відбудеться концерт київського гурту «Крихітка» (екс Крихітка Цахес). Новий колектив Каші Сальцової представить програму альбому «Рецепт», що з’явився на поличках музичних крамниць 30 грудня. Платівка вже в продажу інтернет-крамниці МА Арт-Вертеп

Концерт у Дніпропетровську стане одним із перших з низки виступів «Крихітки» в рамках альбомного туру навесні.

Гурт «Крихітка» утворився у 2007 році, у м. Київ. У ньому беруть участь Микола та Каша Сальцова - колишні учасники гурту «Крихітка Цахес», що припинив існування у 2007 році, після смерті гитариста «Крихітки Цахес» Михайла Гічана.

Пряма мова артистів: "Вибираючи назву для нового колективу, ми розглядали кілька варіантів - англомовних, україномовних. В якійсь момент я серйозно думала назвати новий колектив «Домінантсептакордтрікс», але потім ми зупинились просто на слові «Крихітка» - щоб лишити наш зв'язок з публікою попереднього колективу. За нами лишилось право виконувати всі пісні «Крихітки Цахес», тож ми переробили їх по-своєму і тепер вони звучать інакше.» На відміну від «Крихітки Цахес», у новій групі я більше займаюсь власне музичною частиною - на концертах окрім мікрофона у мене з'являються нові інструменти, зараз наново вчусь грати на фортепіано.»

Концертні виступи «Крихітки» - це яскраве переживання, по-перше Каша недаремно два роки поспіль отримує статуетку «Непопса» за «Кращий жіночий рок-вокал», по друге «Крихітка» тримає з аудиторією міцний «Контакт" - мало який концерт групи обходиться без групового підспівування «ВМНК», «Щось на зразок» та «Деталі». Також «Крихітка» - одни з небагатьох груп, що ретельно підходить до підготовки сценічного майданчику і навіть у маленких клубах виступає з власною декорацією.

24 квітня у «ПроJazz» «Крихітка» обіцяє представити слухачам пісні з дебютного альбому «Рецепт», а також «Крихітки» вперше гратимуть у Дніпропетровську в оновленому складі - не так давно, після відкритих прослуховувань, в яких взяли участь близько 40 музикантів, до групи приєднався новий бас-гітарист Стас Галан.

Склад групи, в якому «Крихітка» завітає до Дніпра: Каша Сальцова, Микола, Стас Галан, Сашко Зленко.

 

Про авторів

Крихітка

Додав Art-Vertep 10 березня 2010

Коментарi

18 березня 2010

Чи приїде Крихітка у Луганськ? бо ми чекаємо...

Art-Vertep
18 березня 2010

запрошуйте - приїде!

25 березня 2010

це важлива подія, безсумнівно. але дуже б хотілося побачити Кашу у гуморі, якнайменш. тому що минулий концерт у Мастер Шміті показав Кашу, як Какашу ))) соррі

24 квітня 2010

Учора, тобто за день до концерту, квитків по 50 вже не було ні в Білокнижнику, ні в Проджазі. Фурор, блін...

maskafogo
25 квітня 2010

а ви думали шо вони будуть як макулатура продаватися на вагу? о.О

26 квітня 2010

Ну, знаєте... Навряд чи макулатура на вагу коштує аж стільки.

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска