Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Олександр Любченко Легенда Канте Хондо (2-3) (Live: 26.09.2012) 12.43 Mb
Олександр Любченко По садочку ходжу (укр.нар) (1) (Live: 26.09.2012) 12.07 Mb
Олександр Любченко Joy and Sadness (by Sirone. Lyubchenko - guitar, Sobko - bass, 1990) 9,59 Mb
Олександр Любченко Школа (О.Любченко та М. Кримов, live 2009) 10,53 Mb
Олександр Любченко Полуночный танец (live 2009 with M. Krymov) 9,15 Mb
Олександр Любченко Ключ (live 2009) 26,92 Mb

Дніпро / Ювілейний концерт Олександра Любченка за участі Михайла Кримова (басгітара, ел.контрабас), Ігора Любченка (басгітара) , Дмитра Литвиненка (ударні)

26 ВЕРЕСНЯ 19:00

Обласна філармонія, вул. Леніна, 6
100 грн.

Ювілейний концерт Олександра Любченка за участі МихайлаКримова (басгітара, ел.контрабас), Ігора Любченка (басгітара) , ДмитраЛитвиненка (ударні)

Місце: Обласна філармонія, вул. Леніна, 6.
Квитки в Культурному центрі «Арт-Вертеп» («Білокнижник»): вул.Червона 11.
Вартість квитка: 100 грн.
Довідка та замовлення квитків: (066) 272 26 24

Легендарному дніпропетровському гітаристу та композитору, людині що відома далеко за межами нашої країни, віртуозному музиканту, Майстру, засновнику унікальної гітарної  школи, Олександру Івановичу Любченко - 60 років!

Цю подію варто відзначати усім містом на великому концерті Великого музиканта!

На концертах корінного дніпропетровця Олександра Любченка виросло не одне покоління людей закоханих в музику, а його учні в різні роки отримують визначні нагороди в музичному мистецтві в різних країнах світу.

"Наш відомий земляк, музикант і композитор Олександр Любченко - один з кращих джазових гітаристів СНД і Європи у складі свого тріо черговий раз захоплював публіку віртуозними, фантастичними творами. Цікаво, що як тільки над залом пронеслися перший раскати найтоншої імпровізації, атмосфера круто змінилася."

"Дві години напруженої, віртуозною, елітарної музики змусили зал слухати «не видихаючи», а музикантів викладатися до сьомого поту. Міжнародний рівень виконання підтвердили знаходилися в залі іспанці, які, вловивши в одній з композицій нотки фламенко (колись Любченко був визнаний кращим фламенкістом Україні ), буквально впали в екстаз ". (Ігор Гусаров)

Є заслужені артисти, є народні, є зірки на нашому сучасному поп-культурному небосхилі, а є Майстра - ті, хто робить свою справу не за одні гонорари або нагороди, і навіть не за визнання, а просто тому, що інакше неможливо, тому що того вимагає спів власного серця. Майстрів, як правило, небагато, набагато менше, ніж згаданих зірок і тих, хто одягнений регаліями. Але це не тільки не применшує, а скоріше, підкреслює їх значимість в культурі. (Відгук учня про маестро "Ключі майстра")

На честь цієї урочистої події МА "Арт-Вертеп" запрошує шанувальників фірмової гітарної гри на святкування ювілею в колі друзів! До участі в концертній програмі доличились музиканти і формації, що мають спільні музичні проекти з Олександром Івановичем.

Михайло Кримов

Автор оригінальної музики та цікавих аранжувань, Михайло Кримов досконало володіє грою на бас-гітарі та електро-контрабасі в різних стилях і напрямках. Детальніша інформація про М. Кримова

Арт-джаз тріо "A Point Of Unity"

Музична формація, засновником якої є Олександр Любченко.
У складі тріо грають Ігор Любченко (басгітара)та  Дмитро Литвиненко (ударні).

Подивитися і послухати:

"Ключ"

"Полуночный танец"

"Серафим в конце времен"

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vNzw5MIcaK8> http://www.youtube.com/watch?v=w9je_HB6yzs&feature=related>

Деталі:

Місце: дніпропетровська обласна Філармонія, вул. Леніна, 6

Дата: 26 вересня, 19.00

Ціна квитків: 100 грн

Довідки та замовлення квитків:

+38 066 272 26 24

 

Про авторів

Олександр Любченко , Мистецька аґенція Арт-Вертеп , Михайло Кримов

Додав ceny bab 30 серпня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска