Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Дніпро / Два концерти популярної класичної музики для родин із маленькими дітьми і жінок при надії із циклу «Ефект Моцарта»

14 КВІТНЯ 11:00

Дніпропетровський художній музей (вул Шевченка, 21)

14 березня у Дніпропетровському художньому музеї пройдуть два концерти популярної класичної музики для родин із маленькими дітьми і жінок при надії із циклу «Ефект Моцарта». Початок об 11:00 та о 13:00.

Як довела низка досліджень, музичний слух, як і фізичні здібності (координація рухів, почуття рівноваги) формуються на ранній стадії розвитку дитини – до 3-х років. І концерти із циклу «Ефект Моцарта» - це чудова можливість прищеплювати дітям із пелюшок вишуканий музичний смак, у невимушеній обстановці залучаючи малечу до кращих зразків світової музичної класики.

Також відомо, що музика істотно впливає на становлення особистості в дошкільному віці. Класична музика збагачує почуття та уявлення дитини, сприяє формуванню уміння відчувати ритм та мелодійність твору. Численні дослідження педагогів і психологів підтвердили, що класична музика не тільки створює відчуття психологічного комфорту, а й сприяє розвитку уваги, інтелекту й творчих здібностей, допомагає розкриттю внутрішнього потенціалу дитини в ранньому віці.

Класична музика також має особливий вплив на мозок і розвиток нервової системи навіть ненародженої дитини, тому майбутнім мамам радять слухати класику під час вагітності. Спокійна музика позитивно впливає на плід і на виношуваність дитини, а у подальшому сприяє розвиткові творчих здібностей дитини.

Леся та Віталій Рожкови підбирають нескладні для дитячого сприйняття твори, чергуючи ритмічні й ліричні композиції, аби малюки могли і потанцювати, і відпочити. Музиканти також у легкій формі, з ілюстраціями, пояснюють дітям назви композицій або їхнє призначення, а також залучають їх до ігор і шумового оркестру. На концертах у музеї малюки не обмежені у своїх діях:вони можуть,знявши взуття, гратися на килимі з іграшками і одне з одним, танцювати, малювати, простосидіти чи навіть спати на м’яких подушках, «купаючись» у музичній «ванній».

Кількість квитків на кожен концерт обмежена.

Замовлення квитків і довідки за тел.: 47-33-38

 

Про авторів

Дніпропетровський художній музей

Додав nady 09 квітня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска