Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Дніпро / Презенація нових книг «Миротворець» та «Остання любов Асури Махараджа» Любка Дереша

26 ЛИСТОПАДА 18:30

кафе «Хундертвассер», що на Рогальова, 14
Передпродаж квитків: 20.00 грн. У день заходу: 30 грн.

Книгарня «ВіЗ» презентує творчу зустріч із Любком Дерешем - «одним із найзагадковіших молодих представників сучукрліту».

Про реальне існування цього письменника не вірили до останнього. Після публікації першого роману «Культ» про нього говорили, як про синтез українського Пелевіна та Борхеса. Багато хто вважав, що за цим псевдо ховається творчий тандем Іздрика й Андруховича. А деякі переконливо стверджували, що «Культ» буде єдиним та останнім сплеском? Але ні, після першого роману світ побачили «Поклоніння ящірці» і «Трохи пітьми», «Архе», «Намір!» і «Голова Якова». Цьогоріч Любко Дереш презентує відразу дві нові книжки: «Миротворець», який складається із двох повістей та оповідання, а також роман «Остання любов Асури Махараджа».

Отже, 26 листопада об 11:00 запрошуємо всіх шанувальників Любка Дереша до Дніпропетровського національного університету в 1-ий корпус, аудиторія № 1306. Вхід вільний.

Для тих, хто прагне більш та відвертого спілкування з автором, цього ж дня завітайте о 18:30 до івент-кафе «Хундертвассер», що на Рогальова, 14. Передпродаж квитків: 20,00 грн У день заходу: 30 грн

Придбати квитки можна в книгарні «ВіЗ», на Карла Маркса, 18, у приміщенні Наукової бібліотеки. Довідка за телефонами: 050-041-34-45, 067-58-29-815

 

 

Про авторів

Любко Дереш

Додав nady 18 листопада 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска