Увійти · Зареєструватися
 

MP3

Олександр Любченко Легенда Канте Хондо (2-3) (Live: 26.09.2012) 12.43 Mb
Олександр Любченко По садочку ходжу (укр.нар) (1) (Live: 26.09.2012) 12.07 Mb
Олександр Любченко Joy and Sadness (by Sirone. Lyubchenko - guitar, Sobko - bass, 1990) 9,59 Mb
Олександр Любченко Школа (О.Любченко та М. Кримов, live 2009) 10,53 Mb
Олександр Любченко Полуночный танец (live 2009 with M. Krymov) 9,15 Mb
Олександр Любченко Ключ (live 2009) 26,92 Mb

Дніпро / Спільний концерт Олександра Любченка та Михайла Кримова

22 ЛЮТОГО 19:00

арт-центр "Квартира" (вул. Червона площа,3-1)
150 грн.

22 лютого о дніпропетровському арт- центрі «Квартира» відбудеться грандіозний концерт двох музичних Майстрів , Олександра Любченка та Михайла Кримова. У кожного з музикантів є свої проекти. І залежно від необхідності , там , де їх хочуть слухати і чути , вони збираються разом пограти.
 
-------------------------------------------------- -------
 
Клас музикантів, і їх взаєморозуміння , дозволяє творити прямо на сцені, не обтяжуючи себе нескінченними репетиціями . Бо, як говорили багато світові зірки джазу: « Постійно репетирує той, хто не вміє грати ». На цьому концерті Вас чекає справжня гармонія , яку можуть створити лише справжні артисти.
 
Олександр Іванович Любченко , без надмірного пафосу , Майстер !
 
Олександр Любченко - легендарний гітарист - віртуоз і композитор , Майстер і Вчитель створив свій художній світ , а також володар унікального титулу Народний гітарист України .
 
Європейська преса назвала Олександр Любченко « Паганіні гітари» . Неодноразово був визнаний як кращий джазовий музикант СНД.
 
У творчості цього музиканта переплетено безліч музичних культур : європейська класична традиція , індійська класична музика , фламенко , слов'янська народна музика ( Росія , Україна , Польща , Болгарія , Сербія ) , джаз , блюз , рок , інтонації Близького Сходу.
 
Великий вплив на становлення Олександра Любченка як гітариста та музиканта зробили : Bamey Kessel , Jim Hall , Joe Pass , Jimi Hendrix , John McLaughlin , Paco de Lucia , Eqberto Gizmonti , Ralf Towner , Ravi Shankar , John
 
Williams , Django Reinhardt . Неодноразовий учасник фестивалю « Етноленд » (Москва). Нагороджений грамотою Державної Думи Російської Федерації за внесок у розвиток культурних цінностей Російської Федерації . Останні два роки Майстер є активним популяризатором і виконавцем гри на 7 -стор. гітарі. В даний час використовує приголомшливий інструмент гітарної фірми « Avaks » custom (модель AL -I) іменна модель. У концертах А.Любченко звучить тільки авторська музика
 
Дует Олександр Любченко - Михайло Кримов , фактично , існує з часів (1982 р.) легендарної радянської джазової групи « Кредо» .
 
Композитор і бас -гітарист Михайло Кримов , безсумнівно , є видатною особистістю на вітчизняному , і не тільки , музичному небосхилі .
 
Михайло Кримов використовує у своїй грі міді- програми , що дозволяє звучати дуету як оркестр. Приголомшлива техніка , мелодизм в імпровізаціях , блискуче почуття часу і ритму , уміння прекрасно акомпанувати , навіть в акомпанементі розкриваючи і підкреслюючи стилістику і художню суть твору , підтверджує думку , яку неодноразово повторює Олександр Любченко : « В істинно художньому проекті , Кримов - незамінний. Мені з ним легко і просто творити на сцені! »
 
Це не означає , що дует існує постійно.
 
Клас музикантів, і їх взаєморозуміння , дозволяє творити прямо на сцені, не обтяжуючи себе нескінченними репетиціями . Бо, як говорили багато світові зірки джазу: « Постійно репетирує той, хто не вміє грати ».
 
Відмінною рисою дуету є полістилістика . І не покидає відчуття того , що на сцені знаходиться значно більше музикантів , ніж просто дует.
ИДИ , СЛУШАЙ , відчуває і думає ...
 
Подивитися і послухати дует:
http://youtu.be/FTWNqdSL_cQ SaveFrom.net SaveFrom.net

 

Про авторів

Олександр Любченко

Додав nady 16 січня 2014

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска