Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Дніпро / Презентація нової книги Євгена Положія «Риб'ячі діти» в івент-кафе «Хундертвассер»

14 ЛИСТОПАДА 18:00

івент-кафе "Хундертвассер" (вул. Рогалева, 14)
Вхід вільний

Час знайомитись з новинками сучасної літератури цієї осені!

Друзі, запрошуємо вас на презентацію нової книги письменника і журналіста Євгена Положія «Риб’ячі діти", яка відбудеться 14 листопада о 18.00 в івент-кафе "Хундертвассер".

Вхід як завжди вільний  і бажаний))

«Тваринам, що загубились і людям, що заблукали» присвячено роман «Риб’ячі діти», який за словами самого автора став пророчим, адже повністю окреслив сумнозвісні події останнього року.

Книга вже встигла здобути лауреатську премію цьогорічної Коронації слова та отримати місце у довгому списку літературної премії «Книга року ВВС – 2014».

Про книгу: Якщо ми закриваємо очі на буденне щоденне вбивство бродячих тварин, то рано чи пізно з такою ж легкістю і банальністю люди почнуть вбивати одне одного. Себто так уже і сталося в Україні. «Риб’ячі діти» — це історія білої бродячої суки, яка має безліч імен і одне бажання — врятувати своїх цуценят. Герої тексту — Художник, Пацанчик, Краєзнавець, Танцівниця, Священик, Директор Цвинтаря, Мер, Ветеран, Дівчинка, Собаколов — рятують і знищують, відкривають крематорій і знімають кіно, гублять десятиріччя і колекціонують миті, одвічно шукають шпаринку між невблаганними коліщатками часу, балансуючи між плинністю сучасного світу і меморіалами минулого. Зрештою, кожного з них (кожного з нас) настигає свій персональний Снайпер. Ця книга про людей та країни, що минають.


Про автора: Євген Положій (1968 р) — відомий письменник, журналіст, громадський активіст. Живе в м. Суми. Закінчив СумДПУ ім. Макаренка, філологічний факультет; школу головних редакторів IREX U-Media, школу газетних менеджерів IREX U-Media, школу бізнес-тренерів ЗМІ. Працює головним редактором газети «Панорама» (м. Суми). Автор книг: «Туркін», «Мері та її аеропорт», «Повість про справжнього самурая», «Потяг», «Дядечко на ім’я Бог», «Вежі мовчання», «По той бік пагорбу», «Юрій Юрійович, улюбленець жінок».

Довідки за тел.: 0935355176


Бронювання столиків та інші питання:
(0562) 36-11-02
068-003-01-97
066-724-23-66

 

Про авторів

Євген Положій

Додав nady 06 листопада 2014

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска