Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Дніпро / Концерт симфонічного оркестру "Віртуози Києва" з програмою класичної музики "Симфонії всесвіту"

06 ВЕРЕСНЯ 19:00

Філармонія ім. Л. Когана
120-400 грн.

6 вересня у Дніпровській філармонії ім. Л. Когана відбудеться концерт  симфонічного оркестру "Віртуози Києва" з програмою класичної музики "Симфонії всесвіту".
Початок концерту о 19:00.

 

Дмитро Яблонський, диригент: «Класична музика - це не розвага, це частина життя. Якщо після концерту ви  виходите зі сльозами на очах, чи  посміхаючись -  ви стали глибшими й досконалішими. Це розуміння безперечне і безкомпромісне.

Класична музика має бути частиною життя кожної людини. І чим частіше  ви відвідуватимете класичні концерти, тим більше будете заглиблюватись в себе.

GASConcert  представляє: міжнародний музичний проект, концертне турне “Симфонії всесвіту”, яке відбудеться  у вересні 2019  року в 6 містах України.

Концерти зіграють:

  • симфонічний оркестр “Віртуози Києва”
  • всесвітньовідомий диригент та віолончеліст, номінант  “Греммі” Дмитро Яблонський
  • знана піаністка Анна Улаєва

В програмі:

  • музика  композитора Олексія Шора
  • Симфонія №2  Йоганнеса Брамса
  • Увертюра  “Сорока-злодійка” Джоакіно Россіні

 

Юрій Погорецький, директор оркестру “Віртуози Києва”, концертмейстр групи віолончелей: «Це турне – наша перша велика спроба взаємодії віртуозних виконавців класичної музики з українським слухачем. За останні роки нам вдалось зреалізувати декілька проектів з  яскравими іноземними виконавцями, але ось так поїхати з симфонічним оркестром та  солістом по містах України - це вперше. Безпрецедентний проект.»

 

Дмитро Яблонський, диригент: Це абсолютно приголомшливий проект. В програмі прозвучить музика трьох композиторів - це Россіні, уверюра "Сорока-злодійка",  Олексій Шор, який народився в Києві, потім  емігрував до Ізраїлю, пізніше в Америку. Шор - композитор, який має  ступінь доктора  математики, унікальна особистість. Ми виконаємо його концерт для роялю з оркестром, який має назву "Notebook", а в  другому відділенні  прозвучить божественна Симфонія №2 Брамса, яка на будь-якому континенті може звучати хоч 24 години на добу.”

 

Графік турне:

4 вересня - Чернігів, Обласний Філармонійний Центр

5 вересня - Харків, Філармонія

6 вересня - Дніпро, Філармонія ім. Л. Когана

7 вересня - Одеса, Філармонія

8 вересня - Київ, Національна музична академія України імені П. І. Чайковського

10 вересня - Львів, Філармонія

 

Про учасників проекту:

Дмитро Яблонський -  головний диригент та художній керівник оркестру «Віртуози Києва», всесвітньо відомий диригент та віолончеліст, номінант на премію «Греммі», почесний диригент Єрусалимського оркестру та професор Школи Музики імені Бухмана-Мехти (Тель Авів) –Виступає в усьому світі на таких відомих майданчиках як Карнегі-хол в Нью-Йорку, Ла Скала в Мілані і Лувр в Парижі.

Анна Улаєва У 2018 році з тріумфом перемогла на престижному Мальтійському міжнародному фортепіанному конкурсі, де понад 720 музикантів з 70 країн світу змагалися за один з найбільших призів за всю історію - 100 000 євро за 1 місце. Раніше блискучим успіхом для піаністки стала перемога в конкурсі "Golden Tone Award" в 2013 році, на якому Анна отримала головний приз цього конкурсу-рояль фірми "Blüthner".

В Європі Анна Улаєва відома як лауреат і переможець Международниx конкурсів піаністів, серед яких конкурс ім. Скрябіна в Гроссето, Італія (2 місце в 2018 р), "German Piano Open" в Берліні (1 місце 2017 г.), ім. Й. Брамса в Детмольді, Німеччина (1 місце 2017), "Isidor Bajic Piano Memorial" в Новому Саді, Сербія (2 місце, 2016 рік), ім. Й. Діхлера у Відні, Австрія (1 місце, 2011 рік), "Jeunese Talents" в Монтре ле Бан, Франція (1 місце, 2011 рік), а також "Martha Debelli Stipendienwettbewerb" в Граці, Австрія, в якості виконавця сольної та камерної музики (1 місце в 2009, 2011, 2013 роки.) та багато інших.

Піаністка регулярно виступає з сольними концертами, а також як солістка з іменитими оркестрами і в різних складах камерної музики в Німеччині, Іспанії, Франції, Сербії, Польщі, Франції, Італії, Ліхтенштейні, Швейцарії, Японії, Вірменії, Казахстані та Австрії.

 

«Віртуози Києва»

Багаторічна дружба та співпраця групи українських музикантів, лауреатів міжнародних конкурсів і всесвітньо відомого диригента і віолончеліста Дмитра Яблонського в 2016 році  призвела до створення оркестру «Віртуози Києва».

За 3 роки оркестр «Віртуози Києва» став найбільш затребуваним музичним  колективом України. Вже за перший  рік  роботи вони зіграли  120 концертів в Україні, Ізраїлі, Азербайджані, Іспанії, Швейцарії.

Записи оркестру публікує світовий лейбл «Naxos Records». «Віртуози Києва» - номінанти премії «Classical Music Awards 2018» за кращий диск року.

«Віртуози Києва» стали невід'ємною частиною виступів зірок шоу-бізнесу: Святослав Вакарчук, Тіна Кароль, Джамала, Ніно Катамадзе, запрошують їх  долучатися до концертів та  запису альбомів.

«Віртуози Києва» виступають як у камерному складі - 10-20 музикантів, так і у великому симфонічному складі - 60-90 музикантів.

Концертне турне  “Симфонії всесвіту”  віртуози зіграють у великому симфонічному складі в 60 музикантів.

 

https://www.facebook.com/kyivvirtuosi/

http://gasconcert.com.ua/galaxysimphony

https://www.facebook.com/gasconcert

 

Про авторів

Дмитро Яблонський

Додав ceny bab 04 серпня 2019

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска