Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Дніпро / Julian Tomas & friends

08 ЛИСТОПАДА 20:00

Cotton-bar (вул. Шолом-Алейхема, 5)

У рамках всеукраїнського туру на підтримку альбому «Making Waves» концерт Джуліана Томаса.

У вересні 2008 року побачив світ англійсько-український альбом під назвою «Здіймаючи хвилі» ( “Making Waves”). Джуліан Томас – британський блюзовий співак, автор музики й текстів. Об’єднавшись вже 8 років у гурт «Julian Tomas & Friends» з досвідченими джазменами: контрабасистом Стівом Наттером (Steve Nutter) та клавішником Гленом Х’юзом (Glenn Hughes), а також у 2006 р до них приєднався українськиий джазовиий трубач Олег Баковськиий. Офіц.сайт – juliantomas.com . Тур присвячений багаторічній роботі англійських музикантів та українського трубача Олега Баковського, результатом якої є випуск спільного диску.

Диск складається з 13 пісень, поміж якими наступні: «Холодно», «Здіймаючи хвилі», «Втрачений», «Безсмертя», «Назавжди в твоїх руках», «Самогубство», «Вулиця щастя», «Міліонер, який бреше», «Тінь твоєї душі», «Лише хочу побачити, як ти плачеш», «Досягти до місяця», «Чи це найкраще, що можемо зробити?». Автором слів та музики є вокаліст колективу — Джуліан Томас. Родзинкою альбому є пісня з назвою «Україна». Вона написана невипадково. У ній Джуліан Томас ділиться своїми враженнями від України до того, які він побував тут, та після того, як кілька років виступав в Україні та спілкувався з людьми.

Альбом «Здіймаючи хвилі» був випущений українською компанією “MP3 Records” і передує виступу колективу, що відбудеться 21 вересня 2008 року на джазовому фестивалі у м. Коктебель та всеукраїнському туру команди по 20 містах України ( з 10.10.2008 р. – по Західній Україні, а з 07.11.2008 р. – по Східні Україні ), де глядачі зможуть почути у виконанні англійсько-української команди «Джуліан Томас та друзі» ( “Julian Tomas & friends “) власні композиції на власні слова соліста гурту Джуліана Томаса. Тур сприятиме розвитку джазової культури в Україні та виховуватиме молодь в дусі європейських цінностей.

 

Про авторів

Cotton-bar

Додав Art-Vertep 19 жовтня 2008

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска