Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Дніпро / Прем’єра спектаклю «Ромео і Жасмин»

16 ТРАВНЯ 18:00

Дніпропетровський академічний український обласний музично-драматичний театрі імені Т.Г.Шевченка

16 травня у Дніпропетровському академічному українському обласному музично-драматичному театрі імені Т.Г.Шевченка о 18.00 відбудеться прем’єра спектаклю «Ромео і Жасмин» за п’єсою автора-лауреата Всеукраїнського конкурсу романів, кіносценаріїв, п’єс та пісенної лірики про кохання «Коронація слова» Олександра Гавроша.

Головний режисер театру: Анатолій Канцeдайло

Привітає з дебютом автора у Дніпропетровську Тетяна Логуш, Голова Правління міжнародного благодійного фонду «Мистецька скарбниця»; натхненниця конкурсу «Коронація слова».

Це вже вдруге українські театри обирають твори авторів-учасників конкурсу «Коронація слова». 8 березня Донецький національний академічний український музично-драматичний театр представив прем'єру першого українського оригінального мюзиклу "Глорія" на музику Юрія Квасниці та лібрето Анни Багряної. На прем’єрі був аншлаг; тоді виставу відвідали мер міста та перша Леді України Людмила Янукович. Тетяна Логуш висловила своє захоплення мюзиклом: «"Глорія" - це була фантастична, дуже потужна вистава! Її експресію можна порівняти тільки з найкращими зразками цього жанру на Заході. Я дивилася в Чікаго всесвітньо відомий мюзікл славетного Ендрю Ллойда Вебера "Starlight Express" (Експресс "Зоряний Світ") і мушу визнати, що наш цілком можна з ним порівняти. Звичайно у американської вистави яскравіші костюми, значно дорожчі декорації, але, що стосується хореографії, динаміки, слів Анни Багряної, - то вони зроблені на високому рівні!»

Сподіваємось, прем’єра спектаклю «Ромео і Жасмин» дебютує не з меншим успіхом.

 

Про авторів

Конкурс Коронація слова

Додав Art-Vertep 07 травня 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска