Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Flёur Теплые коты 9.66 Mb
Flёur Оборвалось. Памяти Анни Яблонськой (2012 р) 5.24 Mb
Flёur Человек 33 черты (2010) 9,50 Mb
Flёur Лунные лилии (2010) 8,38 Mb
Flёur Новое матное слово (2008 р.) 4.68 Mb
Flёur Голубые Мягкие Пластинки [Live] (2008 р.) 8,88 Mb

Донецьк / Flёur презентуватиме новий альбом "Пробуждение" в Донецьку

25 БЕРЕЗНЯ 21:00

Клуб "Ліверпуль" (вул. Артема, 131в)
100-150 грн.

З самого початку березня Flёur вирушив у концертний тур "Пробудження" містами України та Росії. Програму виступів складуть пісні з нового альбому і найважливіші композиції Flёur минулих років. Це будуть останні концерти гурту перед великою перервою. Чекаємо на зустріч із вами! До Весни! До Пробудження!

25 березня, в донецькому клубі "Ліверпуль" (вул. Артема, 131в) відбудеться концерт групи "Flёur", на якому група презентуватиме новий альбом «Пробудження».

Назва цього колективу багатолике, як і сама їх творчість. Для когось слово "Flёur" - це квітка в перекладі з французької, для когось - бодлерівський "Квіти зла", для когось - музика ... А взагалі в російській мові у слова "Флер" є чудове значення - "покров таємничості".

Містичний колектив, в основі якого два тендітних створіння - Ольга Пулатова (вокал, фортепіано, поезія) та Олена Войнаровська (вокал, гітара, поезія) - утворився в березні 2000 року. За іронією долі, саме французи і звернули увагу на молоду групу і першими запропонували контракт на видання дебютного альбому "Flёur".

Їх музика порівнянна з ковтком чистого повітря посеред метушні загазованого індустріального мегаполісу, в ній головне - щирість. Можливо, саме в цій якості і криється бентежна привабливість "Flёur".

Повний розклад туру гурту "Flёur"...

 

Про авторів

Flёur

Додав ceny bab 19 березня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска