Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

SunSay Дайвер (2011) 16,96 Mb
SunSay Милая 587,80 Kb

Донецьк / Презентація нового альбому Sunsay «Благодари»

18 ТРАВНЯ 21:00

Liverpool Live Music Bar м. Донецьк, вул.Артема, 131-В
Попередньо 150 грн., в день концерту 200 грн.

У групи Sunsay виходить новий альбом, четвертий у дискографії. Він довершено, точно і продумано записаний - і при цьому безпосередній, розкутий у способі поєднувати стилі, традиції і слова.

Sunsay в російському та українському контексті взагалі унікальний приклад професійних, чуйних, розумних музикантів, які вміють говорити про повноту буття, спокій, тишу і безтурботність - у нас вважається, що розумна музика не буває щасливою. Це дар Андрія Запорожця як композитора і як автора текстів - легких і глибоких одночасно, сплетених асоціативно, коли одне слово фоносемантично задає наступне ("как река течет течет четко вижу я") і разом вони створюють строкате, живе полотно.
Музиканти кажуть, що звучання нового альбому визначив def kef - стиль, що поєднує хіп-хоп, даб-степ і етніку; так, посеред дуже індустріального звучання пісні "Час лети" раптом чутні фольклорні мотиви, а абсолютно хітова, тріумфальна "Дякуй" запозичує деякі народні пісенні формули ("не утонет лодка моя"). Чути, як дорослішають музиканти, як змінюється їхній світогляд (альбом спродюсований Feimom і Костянтином Чалих, вірними друзями Запорожця), і при цьому в основному, кореневому сенсі - любові до імпровізації, юному запалі і азарті, прагненні говорити щирі, глибокі, миротворчі слова - залишаються собі вірні.
Це в багатьох сенсах новий альбом - Sunsay освоює новий почерк, іншу палітру, але сюжет його як і раніше: ідея безперервності життя, музика як універсальна мова, пошук добра і автентичності. А тепер ще - і подяку: за все, що сталося і що ще попереду.
Liverpool

 

Про авторів

SunSay

Додав nady 24 квітня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска