Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Донецьк / Концерт різних стилів та напрямів сучасної музики ІЗОФОН

20 ВЕРЕСНЯ 19:30

ІЗОЛЯЦІЯ, вул. Светлого Пути, 3
33 грн.

ІЗОФОН - це концерт сучасної музики різних стилів і напрямків. Масштабний експеримент на стику музики, звукоінженера, перформансу, інсталяції, театру, світлового шоу. Музика в просторі сучасного арт-центру, розташованого на індустріальній майданчику.

 

Композитори:

 
Корній - майстер гітари, сонграйтер. Один з кращих рок-гітаристів СНД, який взяв участь у записі більше 30 альбомів різних груп і проектів. У ІЗОФОНЕ представляє сучасний арт-рок - одне з найскладніших напрямів гітарної інструментальної музики, вершину композиторської думки цього жанру. Ступінь опрацювання і глибина композиції в кращих творах арт-року досягає рівня шедеврів симфонічної класичної музики.
 
Papa Srapa - алхімік аналогового синтезу. Інженер, що створює унікальні синтезатори, які не мають аналогів у світі. Людина, щиро закоханий у світ радіодеталей, який вважає електроніку невід'ємною частиною природи і вивчає закони гармонії звучать проводів, транзисторів і мікросхем. У його руках радіодеталі, які стали сьогодні банальною частиною нескінченних пристроїв, обслуговуючих людини, оживають, стають непередбачуваними.
 
JOGA - майстер станів і атмосфери. У ІЗОФОНЕ представляє психоделічну вокальну електронну музику і пост-рок. Одним з найважливіших відкриттів 20-го століття стала майже нескінченна багатогранність психічних станів, доступних людині. Краща психоделічна музика є дверима у найпотаємніші куточки людської душі і свідомості.
 
Артем Нижник - майстер акордеона і баяна. Один з кращих виконавців свого покоління. Академічний композитор, диригент, викладач.
 
Максим Шалигін - композитор, майстер сучасної академічної музики. Тонкий баланс між сучасною музичною наукою, мелодикою і красою, доступними сприйняттю слухача без музичної освіти.
 
Олексій Ретинський - композитор, майстер сучасної академічної музики. Філософія самоусвідомлення, зодягнена в музичну форму.
 
Куратор: Влад Креймер

 

Про авторів

Платформа Kультурних Ініціатив Ізоляція

Додав nady 20 серпня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска