Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Донецьк / Концерт кабаре бенду «Серебряная свадьба» з програмою «Кабаре в квадрате»

26 ЖОВТНЯ 19:00

CHICAGO Music Hall (вул. Артема, 123)

Дві абсолютно різні кабаре -культури - французька і німецька - вперше на одній сцені! Результат і наслідки - довгоочікувані і непередбачувані!

У програмі концерту - традиційні пісні, створені в золоту епоху кабаре (1890-1930 р.) , які виконувалися в артистичних кафе Парижа і Мюнхена , Марселя і Берліна , а також пісні «Серебряной свадьби» , написані під враженням від цієї культури.

Це скоріше ревю - концерт з елементами вистави , де всі номери підпорядковані одній ідеї і завданню - показати кабаре з різних сторін , розвіяти шаблонне уявлення про нього , як про жанр суто розважальний . Розповісти , що в кабаре завжди було і є місце для експерименту , несподіваного погляду на звичні речі , що теми і види кабаре неймовірно різноманітні і поєднують в собі комічне і трагічне в рівній мірі.

Монолог мішені в ярмарковому тирі , несамовитий роман банного касира і швачки , історія наймилішого сімейства з неодмінним скелетом у шафі , звичаї паризьких клошарів, неабияка порція ямайського рому , відчайдушне веселощі і страх перед насувається війною сплелися з в цьому поданні в єдине дійство.

Два яскравих світу в одному поданні.

Кабаре , помножене на кабаре.

Кабаре в квадраті.

 

Про авторів

Гурт Серебрянная свадьба

Додав nady 02 жовтня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска