Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Запоріжжя / Міжнародний фестиваль візуального мистецтва WizArt (Львів) у Запоріжжі

27-29 БЕРЕЗНЯ 19:00

КТ ім. ДОВЖЕНКА (Мала зала)
Вартість квитка на один день - 25 грн.

По всій країні зачиняють кінотеатри і перетворюють їх на розважальні центри. В умовах тотальної комерціалізації створюється новий вимір для існування фестивального руху, кінодистрибуції, клубних показів відповідно до вимог публіки і динаміки часу.

В програмі - короткометражні фільми з Фінляндії, Румунії, Іспанії, Ірану, Чехії, Литви, Хорватії, Угорщини, США, Естонії, Аргентини, Нової Зеландії, Нідерландів, Японії, включно з такими хітами цьогорічних міжнародних фестивалів, як „Blue Monkey” Карстена Унгера, „Between You and Me” Пера Ханефйорда, „Wingbeats” Томаса Ньютона... Глядачам будуть представлені підбірки фільмів майстрів короткого метру Шона Конвея (Великобританія) і Мілоша Томіча (Сербія), спеціальні програми вірменської і болгарської анімації, а також фільми і відеоарт молодих українських режисерів.

Екранне мистецтво ще може дивувати, і є достойні твори, аби це довести, надихнути інших на створення власних фільмів, сформувати середовище з людей, які не є цільовою аудиторією розкручених мильних опер.

 

Про авторів

Кіно

Додав Art-Vertep 18 березня 2009

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска