Увійти · Зареєструватися
 

Івано-Франківськ / День Незалежності в Унежі

23-24 СЕРПНЯ

село Уніж, Городенківський р-н, Івано-Франківська обл

Увага! Скоро - День незалежності нашої держави!

А ти готовий святкувати?

Як і обіцялося, територія форматності, Кузня в Унежі продовжує працювати. Першим гучним святом, яке прокотилося схилами старого Дністра, збудивши древні українські пост-колгоспні простори, був Перший фестиваль форматної музики з відповідною назвою “Уніж”. Про цю імпрезу можна почитати на форумі сайту, почути замріяні коментарі-спогади гостей і учасників, поспоглядати на фото фестивалю з ніжною ностальгією (це для тих, хто був притомний, тобто був «при тому»). На них з цікавістю можуть поглипати і ті, хто проґавили шанс, який мав би ще раз випасти тільки наступного року.

І тих, і інших ми хочемо потішити: наступна подія в Унежі відбудеться вже цього літа, адже ми вирішили не переривати яскравий ланцюжок свята, першою перлиною якого був музичний фестиваль. Отож, вже у серпні Кузня запрошує люд відсвяткувати разом День незалежності України в Унежі.

Свято триватиме два дні - 23-24 серпня, саме тоді кожен зможе приєднатися до форматної дійсності. Звичайно ж, ми хочемо відсвяткувати День самостійності нашої країни на славу, як і годиться.

Тому на свято запрошені кращі українські музичні гурти: Хорта, От Вінта, Рутенія, Транс-Формер, Сад, Тінь Сонця, Едуард Драч, Брем Стокер, Гуцул Каліпсо, Полинове Поле, Фанкоманія та інші.

Звичайно, плануємо також роботу різноманітних майстерень і майстер-класів, проте для формування програми нам потрібно знати про глядацькі симпатії. Тож не стидайтесь, а чесно і відверто пишіть на форумі, кого би ви хотіли бачити, чути і слухати під час святкування Дня незалежності в Унежі. Хороша новина для фанатів пейнт-болу та сплавів по Дністру на катамаранах: у відповідь на численні «чолобитні» (тобто листи на пошту сайту) організатори святкування вирішили потішити-таки форматний люд стрілянками та сплавлянками:)

 

Про авторів

Фестиваль Уніж , Гуцул Каліпсо , Гурт Брем Стокер , Едуард Драч , Тінь сонця , САД , Самі Свої , Ot Vinta , Хорта

Додав Art-Vertep 05 серпня 2008

Коментарi

Хороша новина для киян та всіх, хто плануватиме їхати на святкування зі столиці: буде організовано прямий автобусний маршрут “Київ-Уніж”. Відправлення з Києва – ввечері 22 серпня. Подрімавши вночі в автобусі, зранку можна буде опинитися вже безпосередньо в Унежі.

Відправлення назад з Унежа – 24-25 серпня. Точний час і місце відправлення будуть відомі пізніше. Вартість квитка в один бік – 80-100 грн, що приблизно дорівнює сумі, яку треба буде сплатити за проїзд, добираючись самотужки. Тому поспішайте і повідомляйте про своє бажання їхати автобусом до 21 серпня. Пишіть на скриню: sunflower@nashformat.com.ua

Art-Vertep
18 серпня 2008

23-24 серпня в Форматній Кузні, що в Унежі Івано-Франківської області, відбудеться фестивальне святкування Дня незалежності країни. Організатор імперзи мистецька агенція «Наш Формат», яка є лідером виробництва української аудіокниги, а зокрема її директор Владислав Кириченко. Програма свята складається з музичної частини, хедлайнерами якої є гурти «Тінь Сонця», «От Вінта», «Брем Стокер», та низки мистецьких майстерень, а зокрема майстерні сучасної української літератури, яку представлятимуть Тарас Прохасько, Євгенія Кононенко, Іван Андрусяк, Анатолій Дністровий, Артем Чех, Богдан Горобчук, Ілля Стронґовський, Остап Сливинський, Марина Павленко та багато інших.

Список віртуозів пера можна розширити, згадавши також Оксану Веліт, Вано Крюгера, Катерину Бабкіну, Марисю Никитюк, Ірину Цілик та Ярослава Литвина, які збагатять атмосферу читання, декламування, коментування і фантазування, яка вируватиме в Унежі протягом дводенного святкування річниці Незалежності. Крім того, до літпроцесу ще мають долучитися Марія Матіос та Марина Соколян. Робота літературної майстерні триватиме два дні поспіль з 13 до 17 години по обіді, детальну інформацію про хронологію виступів можна побачити на сайті: http://unij.com.ua/festival/program

Власне, формат літературної майстерні відкритий для імпровізацій, тому кожний митець слова вибиратиме той стиль спілкування і маніфестації творчості, який йому більше до вподоби (що вже створює інтригу). Втім, від письменників можна сподіватися на традиційні декламації як знаного і визнаного, так і нового і ще не чуваного, на обговорення вже написаного і ще тільки запланованого, на розповіді про містичні прозріння та про досвід особистісного спілкування з музами. І, звісно, автобіографічні цікавинки почують сміливці, що зважаться про них розпитувати.

18 серпня 2008

Фігня. Уніж на ДН на сході та центрі нєактуалєн. Але, можно сказати їм пасіба, шо переманили деяких молодих ідіотіків-бумагомаратєлєй.

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска