Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Івано-Франківськ / Презентаці Ярослава Грицака з книжкою "Життя, смерть та інші неприємності"

14 ЛИСТОПАДА 17:00

Арт-клуб Химера (вул. Чорновола, 23)

Одразу в п'ятницю, 14 листопада як завжди о 17:00 "Химера" спільно з видавництвом "Лілея-НВ" організують ще одну презентацію - Ярослава Грицака з книжкою "Життя, смерть та інші неприємності" видавництва "Грані-Т", а також інших книжок цього видавництва.

Життя, смерть та інші неприємності

За словами автора, ідея цієї книжки проста: це обговорення сучасних українських сюжетів і сучасних українських проблем, але з перспективи глобальної історії.

бірка есеїв "Життя, смерть та інші неприємності" - коротка оповідь про сюжети з неподієвої і негероїчної історії. Усі сюжети взято з українського минулого, але в ширшому, можна сказати, глобальному контексті. Цим контекстом є велика трансформація, що почалася п’ять сторіч тому, а закінчилася щойно з падінням комунізму. Головна теза всієї книжки взагалі й кожного есею зокрема: постання України, її історичний розвиток, а головне - її сучасні проблеми, які неможливо зрозуміти поза цим контекстом.

"Це дуже жива книга, яка постійно зазнавала внутрішній змін. Це книга нового формату: вона може бути зразком, як мають писати книги про сучасність історики", - зазначила на презентації шеф-редактор "Грані-Т" Діана Клочкова.

 

Про авторів

Ярослав Грицак

Додав Art-Vertep 13 листопада 2008

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска