Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Івано-Франківськ / Презентація нових книжок із серії «Моє місто»

15 КВІТНЯ 18:00

Арт-клуб «Химера» (вул. Чорновола, 23)

Івано-Франківське видавництво «Лілея-НВ» пропонує новинки із серії «Моє місто»

У четвер, 15 квітня о 18:00 в арт-кафе клубі «Химера» (Івано-Франківськ, вул. Чорновола, 23) видавництво «Лілея-НВ» представить нові книжки із славнозвісної серії «МОЄ МІСТО» — Р. Діда «Алеями міського парку» (№ 22) та І. Дейчаківський "Копаний м’яч у Станиславові«(№ 23).

«Алеями міського парку»:

Міський парк є важливим складником інфраструктури міста. Важко уявити сьогодні місто без цього чудового куточка, створеного природою та руками його мешканців. Парк — це обличчя й усмішка міста, це організатор дозвілля, вихователь і виконавець багатьох функцій культурно-масових заходів міста.

В різні часи парк був душею міста. Його історія — цікава сторінка історії життя міста. Р. Діда запрошує пройтися алеями старовинного міського парку і побачити його від дня заснування і до поважного 115-річного віку. Книжка адресована історикам, краєзнавцям, усім, хто цікавиться історією міста Івано-Франківська.

«Копаний м’яч у Станиславові»:

Футбол між серіалами хлопчачих бійок, набитими ґулями з «етнічних» міркувань, завдяки активній позиції станиславівських українців та мешканців приміських сіл гартувала сили і надію на самостійне державне існування. Чи ми є такими ж, як і сто або п’ятдесят років тому були наші попередники, зрозуміємо тільки тоді, як уважно прочитаємо дослідження Ігоря Дейчаківського.

 

Про авторів

Арт-клуб Химера

Додав Art-Vertep 14 квітня 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска