Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Івано-Франківськ / Вечірка-презентація другої книжки Олександра «Fozzey» Сидоренка (ТНМК) «Winter Sport» у «Химері»

06 ТРАВНЯ 20:00

Арт-клуб «Химера» (вул. Чорновола, 23)
20 грн, для студентів - 15 грн

Один з лідерів гурту ТНМКонго, Олександр "Фоззі" Сидоренко, 6 травня в арт-клубі кафе "Химера" презентує свою другу книгу, яка отримала назву "WinterSport". Презентація пройде ексклюзивно разом із хітами 90-х у виконанні Фоззі-діджея. Початок о 20:00.

У другій книзі Фоззі залишається вірним темі 1990-х, однак тепер ми бачимо класичну (ну, майже) єдність місця і часу. Його персонажі - це мешканці одного житлового масиву великого міста (ми не скажемо, якого, тому що ви й самі здогадаєтеся). Кожен із них намагається будувати свою особливу долю, але вічні сили - любов, ненависть, дружба і пошук вигоди - затягують їх в запаморочливий вир хвацького часу ...

Окрім Фоззі-музиканта, якого Ви вже давно знаєте, Фоззі-письменника, якого матимете можливість почути в "Химері", Ви ще й зможете дізнатись про Фоззі-діджея, який в контексті презентації крутитиме хіти 90-х, так званий "old school".

Прозу О.О. Сидоренка вже порівнювали з «Одеськими оповіданнями» Бабеля. Для книги «Winter Sport» ми додамо асоціацію з «Simple Storys» Інго Шульце і на цьому замовкаємо.

А.Сидоренко - музикант групи "ТНМК" з 1989 р. (вокал, тексти). За фахом - тележурналіст. Працював телеведучим на "PRIVAT-TV", "Новому каналі", "ICTV". Хоббі - футбол, комп'ютерні ігри. Його перша книга "Ели воду из-под крана" стала "Дебютом року" в мережі книжкових магазинів "Empik / Буква".

Презентація "WinterSport" відбудеться лише в 4 містах України, серед яких - Івано-Франківськ, тому не пропустіть!

 

Про авторів

Арт-клуб Химера , Фоззі

Додав romko-bomko 03 травня 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска