Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Друже Музико Будь з нами! Будь українцем! (2013 р.) 4.06 Mb

Івано-Франківськ / Концерт етно-драйв гурту «Друже Музико»

23 ЛИСТОПАДА 21:00

Нічний клуб «Panorama Club» (вул. Північний Бульвар, 2а)

Драйвова і запальна формація патріотичного позитиву з Одеси «Друже Музико» завітає до Івано-Франківська з шаленими ритмами етно-драйву і ліричними мелодіями етно-блюз-року.

Обробки народних співанок, кавери знакових композицій та шалено-драйвові авторські співанки й жодної хвилини для смутку – «Друже Музико» обіцяє незабутній вечір етно-драйву.

Творчий доробок колективу складають енергетичні і драйвові композиції, котрі підривають публіку на ноги і змушують весело танцювати, але водночас змушують замислитися над минулим, сьогоденням та майбутнім українців.

Етно-драйв гурт «Друже Музико» – формація патріотичного позитиву з Одеси. І що б не виконували музиканти-патріоти – пісні власного написання, адаптації-обробки народних співанок або давні українські пісенні скарби – все це пронизано любов’ю до рідного, так що позитивна енергетика наповнює душі слухача по самі вінця.

«Друже Музико» – володарі спеціального диплому фіналу Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Червона Рута»-2011 – «За створення вдалого національного сценічного образу», фіналісти цього дійства.

Учасники багатьох всеукраїнських та міжнародних фестивалів та мистецьких акцій, зокрема «Підкамінь», «Обнова-фест», «Трипільські Зорі» тощо. Організатори власного постійного культурно-мистецького проекту «Українські вечорниці в Одесі».

Лишень цьогоріч одеські музиканти запалювали публіку таких фестивалів: “Столиця життя” (Київ), “Живий Вогонь” (Вінниця),”Вишиванка-Фест” (Дрогобич), “На хвилях Серету” (Тернопільщина), “Підкамінь” (Львівщина),”ЕтноСтеп” (Дніпропетровщина), “ОктоберФест” (Тернопіль)

 

Про авторів

Друже Музико

Додав nady 11 листопада 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска