Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Івано-Франківськ / Презентація книг Галини Пагутяк «Кожен день інший» та «Записки Білого Пташка»

23 СІЧНЯ 15:00

Книгарня «Є» (вул. Незалежності, 31, 4-ий поверх)
Вхід вільний

Книгарня «Є» та літературна аґенція «Піраміда» запрошують на презентацію книг Галини Пагутяк «Кожен день – інший» та «Записки Білого Пташка», яка відбудеться 23 січня.

Початок – о 15.00.

Лауреат Шевченківської премії, письменниця Галина Пагутяк 23 січня презентує для івано-франківських читачів свої дві нові книги – щоденник «Кожен день – інший» та книгу вибраного «Записки Білого Пташка», що вийшли у серії «Приватна колекція».

Про книгу «Кожен день – інший»: Іноді нам здається, що всі дні однакові, сірі й нецікаві. Але так не буває, бо кожна нова думка змінює світ. Треба просто виокремити її, належно пошанувати, бо що, як не наші думки, робить нас єдиними і неповторними?

У новій книзі письменниці Галини Пагутяк «Кожен день – інший» – щоденникові записи письменниці за 2011—2012 рр., в яких з великою художньою силою відображено її духовне світосприйняття та глибокі й цікаві спостереження під час мандрівок від Урожа і Львова до Єрусалиму.

Про книгу «Записки Білого Пташка»: До книги вибраного ввійшли знакові твори Галини Пагутяк – романи та повісті, зокрема «Захід сонця в Урожі», «Кіт з потонулого будинку», «Записки Білого Пташка», «Книга снів і пробуджень» та інші, які по праву складають золотий фонд української прози, створеної поколінням вісімдесятників. Відкриває книгу відома Галинина доповнена «Автобіографія без дат і майже без фактів».

Про автора: Галина Пагутяк закінчила українську філологію Київського державного університету ім. Тараса Шевченка. Працювала у школі, у Дрогобицькому краєзнавчому музеї, приватній школі, Львівській картинній галереї. Член Національної спілки письменників України. Лауреат Шевченківської премії 2010 р. за книгу прози «Слуга з Добромиля». Двічі лауреат літературної премії «Портал» за книги «Книгоноші з Королівства» та «Зачаровані музиканти».

 

Про авторів

Галина Пагутяк

Додав nady 16 січня 2014

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска