Увійти · Зареєструватися
 

MP3

Rosa Marena Штука любов (2006 р.) 5.04 Mb

Івано-Франківськ / Концерт гурту «Rosa Marena»

23 ТРАВНЯ 21:00

Арт-клуб «Химера» (вул. Чорновола, 23)
Вартість входу - 20 грн

В суботу, 23 травня в арт-кафе клубі "Химера" відбудеться концерт добре знаного Львівського колективу "Rosa Marena". Початок концерту о 21:00.

?Rosa Marena“ — це шестеро молодих музикантів, родом зі Львівщини. Серед них лише один професійний музикант — вокаліст Євген Карвацький — студент-духовик Львівської консерваторії, і ряд професіоналів в різноманітних сферах: стоматологи брати-близнюки Юрій та Дмитро Солтиси (барабани та гітара), економіст Павло Солтис (бас), юрист Олександр Онуфрієнко (клавішні) та інженер-програміст Данило Сєров (гітара). У такому складі команда грає з липня 2003 року.

Найбільша концентрація музичних подій в житті "Рози Марени" припала на 2005-2007 роки. Гурт брав участь у багатьох українських і міжнародних музичних фестивалях. За свій незначний вік команда вже має вагомі здобутки: визнання кращим новим-гуртом Львівського регіону на Міжнародному фестивалі "The Global Battle of the Bands", виступи на Денній сцені Міжнародного фестивалю "Таврійські Ігри" та у фіналі фестивалю "Чайка", також гурт є лауреатом (перше місце) рок-категорії Всеукраїнського фестивалю "Перлини сезону".

 

Про авторів

Rosa Marena , Арт-клуб Химера

Додав Art-Vertep 20 травня 2009

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска