Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Фотовиставка "Кришталевий погляд дитинства" у Мистецькому Арсеналі

30 ВЕРЕСНЯ - 08 ЖОВТНЯ 11:00-19:00

вул. Лаврська, 12, Мистецький Арсенал

29 вересня 2011

Із 30 вересня до 9 жовтня у Національному культурно-мистецькому та музейному комплексі «Мистецький Арсенал» відбуватиметься фотовиставка «Кришталевий погляд дитинства».

На виставці будуть представлені фотороботи лауреатів та дипломантів ХХ Міжнародного дитячого молодіжного фестивалю аудіовізуальних мистецтв «Кришталеві джерела-2011». Виставка «Кришталевий погляд дитинства» відбудеться за підтримки Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

Заступник голови Національної ради з питань телебачення ті радіомовлення Лариса Мудрак:

«Фотовиставка «Кришталевий погляд дитинства» відбуватиметься в рамках нашого партнерства з Мистецьким Арсеналом. Це своєрідне продовження фестивалю «Кришталеві джерела». Фотороботи можна буде подивитися в Мистецькому Арсенал, де одночасно відбувається виставка Ігоря Гайдая. Ігор люб’язно надав територію для дитячих робіт в рамках своєї фотовиставки. Назвемо це нашою соціальною місією, соціальною відповідальністю».

Сьогодні, 28 вересня, у Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення відбулася презентація фотовиставки «Кришталевий погляд дитинства».

Присутні на брифінгу під час вернісажу журналісти та працівники Національної ради з питань телебачення і радіомовлення мали змогу побачити та оцінити деякі з робіт конкурсантів «Кришталевих джерел». Експонати виставки дають змогу поглянути на наш світ очима дітей і замислитися над важливими речами. Миттєвості, на яких зупинився об’єктив юних фотохудожників, вражають і своєю глибиною, і умінням дітлахів із буденних картин життя вихопити головні, непересічні штрихи та справжні характери людей.

Голова оргкомітету Міжнародного фестивалю «Кришталеві джерела-2011» Оксана Єлманова:

«Цього року фестиваль «Кришталеві джерела» пройшов дуже яскраво. Діти були надзвичайно активні, в рамках конкурсу самі випускали газету. Було неймовірно приємно чути позитивні відгуки. Ми вдячні Національній раді за творчий запал, натхненну роботу та стійкість».

Член оргкомітету Міжнародного фестивалю «Кришталеві джерела-2011» Ірина Опілат: «На фестивалі, який відбувався в Сумах цього року, була абсолютно унікальна атмосфера. Спробою відтворити те, що там було, є ця виставка. Фотовернісаж – це надзвичайно позитивне явище. Наше завдання – підтримати наше молоде покоління на такому рівні».

Виставка триватиме з 30 вересня до 9 жовтня.

Час роботи виставки: 11:00 – 19:00.

Адреса: Київ, вул. Лаврська, 12, Мистецький Арсенал.

 

Про авторів

Мистецький Арсенал

Додав oleenkka 29 вересня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска