Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Фестиваль "Вечори французького кіно" у Києві

26 СІЧНЯ - 01 ЛЮТОГО

Кінотеатр "Київ" (вул. Червоноармійська, 19)
вартість треба уточнювати

З 26 січня по 1 лютого 2012 року в Культурному центрі "Кінотеатр "Київ" пройде фестиваль "Вечори французького кіно".

КЦ "Кінотеатр "Київ", компанія "Артхаус Трафік" та "Citro?n" представляють щорічну панораму найкращих французьких кінопрем’єр року – фестиваль "Вечори французького кіно".

П’ять найяскравіших фільмів Франції 2011р., які отримали визнання критиків та глядачів на фестивалях та в кінотеатрах у всьому світі, будуть продемонстровані у к-рі "Київ". Фестиваль відкриє справжня французька комедія "Мій найстрашніший кошмар" з дівою французького кіно Ізабелль Юппер та бельгійським коміком Бенуа Пульвордом.

Тільки в к-рі "Київ" відбудеться спеціальний показ "німого фільму 21 сторіччя" - картини "Артист" Мішеля Хазанавічуса, котрий отримав 3 премії "Золотий Глобус" та приз за кращу акторську роль Канського кінофестивалю.

Також у програмі чуттєва історія про маленьку дівчинку, якій було легше вдавати із себе хлопця – фільм "Дівчисько", який отримав Гран-прі 2-го Одеського міжнародного кінофестивалю.

Мелодрама "17 дівчат" - заснований на реальних подіях, фільм про свідому масову вагітність групи старшокласниць провінційного містечка.

Фантастична драма "Далеко по сусідству" - про подорож у часі та пошуки щастя, екранізація культового коміксу Хіро Танігучі.

Усі фільми будуть демонструватись французькою мовою з укр. суб.

Фільм "Далеко по сусідству" буде демонструватись російською мовою з укр. суб.

У січні 2012 р. Фестиваль "Вечори французького кіно" пройде вже сьомий раз поспіль.

 

Про авторів

Фестивалі

Додав OksanaY 24 січня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска