Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Вечір еротичної поезії та романтичної музики у «Культі Ра»

14 ЛЮТОГО 19:00

Руський клуб «Культ Ра», вул. Володимирська, 4
50 грн

14 лютого о 19.00 у Руському клубі «Культ Ра» (вул. Володимирська, 4) відбудеться вечір еротичної поезії та романтичної музики.

Кохання… Почуття, яке окрилює людину, дарує їй натхнення, наснагу, відчуття щастя та радості у житті! Без нього не народилися б визначні поетичні та прозові твори та відомих світових літераторів, не написалися б чудо картини заслужених митців, не звучали б сонети та інші музичні шедеври відомих композиторів, і, загалом, життя без кохання, мабуть, було б сірим та безрадісним.

У слов?янському та древньоримському світі 14 лютого вшановували богинь шлюбу, материнства й жінок - Луну та Юнону. Наступного дня починалися святкування на честь бога Велеса за слов?янською міфологією та Фавна за древньоримською. Це свято тісно пов?язане з пробудженням природи і коханням.

Від давніх історичних часів і до сьогодні кохання має своє офіційне свято - 14 лютого! Цей день вирує емоціями та переповнюється поцілунками, красивими словами закоханих, романтичними побаченнями та подарунками.

І всіх, хто ще не знає, як романтично провести вечір цього дня та подарувати коханим половинкам незабутнє побачення, Руський клуб «Культ Ра» запрошує 14 лютого о 19.00 год. на вечір еротичної поезії та романтичної музики. Адже поезія та музика - це настільки зворушливі для душі напрямки мистецтва, що не залишать без емоцій та радості жодну в світі людину.

Автори та ведучі цього вечора Келя Ликеренко, Дмитро Лазуткін та Леся Мудрак запалять для Вас вогнище справжньої романтики! Вартість входу на цю подію становить 50 грн.

Колоритним та смачним доповненням до цього вечора буде комплімент від шеф-кухаря у вигляді серця-тістечка, яке передасть всім гостям частинку тепла всіх сердець цього закладу.

Просимо звертатися до нас за адресою: вул. Володимирська 4, тел. (044) 331 59 48, (067) 231 80 16, info.kult.ra@gmail.com, kultra.org.

 

Про авторів

Руський клуб Культ Ра , Олеся Мудрак , Дмитро Лазуткін

Додав Chyzh 12 лютого 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска