Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / ХІ міжнародна виставка Оригамі «Все з квадрату»

Центр Української Культури та Мистецтва, вул. Хорива, 19-В
вхід вільний

Осінні канікули  -  час для нових вражень!

25 – 27 жовтня 2012 року

ХІ міжнародна виставка Оригамі «Все з квадрату»

в рамках фестивалю «ЯпоноМанія».

В приміщенні Центру Української Культури та Мистецтва.

Організатор – Київський клуб оригамі, при підтримці Посольства Японії в Україні.

Під час виставки Оригамі – майстер-класи «Квіти оригамі», консультації для педагогів та батьків, Ігротека оригамі, а також – конкурс на краще втілення ідеї взаєморозуміння та дружби між Україною та Японією засобами паперопластики (вироби в техніці оригамі, квілінг, витинанка та ін.).

Вхід вільний!

Участь дітей у майстер-класах – безкоштовна!

Це цікаво:

Старовинне японське мистецтво оригамі - складання різноманітних фігурок з паперового квадрату без застосування ножиць і клею -  розкриває в наш час все нові грані щодо застосування його в різних сферах сучасного життя.

Із самих своїх витоків оригамі було тісно пов’язане з вихованням дітей в сім”ї  і набуло ще більших можливостей в цьому питанні в наш час, завдяки новим формам і методам його застосування. Проста техніка складання доступна практично кожному, незважаючи на вік та рід занять    .

Оригамі називають «технологією ХХІ століття» і використовують в конструюванні, математиці, архітектурі, технічному  та художньому дизайні, педагогіці та арт-терапії. Оригамі несе в собі потужний потенціал для всебічного розвитку людини: її логічного та образного мислення, пам’яті, концентрації уваги, вмінню спілкуватись, естетичного смаку, інтелекту в цілому.

 

Про авторів

Центр Української Культури та Мистецтва

Додав Helgaа 22 жовтня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска