Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Панельна дискусія «Валютна безпека України» (Володимир Лановий та Любомир Шавалюк)

24 СІЧНЯ 18:30

книгарня «Є» (вул. Лисенка, 3, м. «Золоті Ворота»)
вхід вільний

Журнал «Український тиждень» та книгарня «Є» продовжують серію панельних дискусій за участю політиків на актуальні суспільно-економічні теми. На черговій зустрічі обговорюватимуться проблеми валютної безпеки країни. Зустріч відбудеться 24 січня.

На черговій зустрічі буде обговорено проблеми валютної безпеки країни. Чому різка девальвація національної грошової одиниці в 1998–1999, 2008–2009 роках підривала грошову систему, завдавала потужного удару по економіці й середньому класу, призводили до падіння рівня життя громадян?
Чому держава відчуває постійний дефіцит валюти і як ставитись до останніх заходів уряду та Нацбанку, начебто спрямованих на дедоларизацію економіки?
В чому фундаментальні причини недовіри українців до гривні? Чи може бути збереженим державний суверенітет України при нестачі твердої валюти і зростанні зовнішньої заборгованості держави? Як забезпечити валютну безпеку країни?

Головні доповідачі:

  • Володимир Лановий, доктор економічних наук, президент Центру ринкових реформ, міністр економіки (1992)

Тема: «Валютна безпека України»

  • Любомир Шавалюк, економіст, експерт

Тема: «Причини та наслідки валютних криз в Україні»

У дискусії візьмуть участь керівник групи радників глави НБУ Валерій Литвицький, Андрій Пишний (ВО Батьківщина), Сергій Терьохін (ВО Батьківщина), Наталія Агафонова (УДАР), Олександр Мирний та Юрій Левченко (ВО Свобода).

 

Про авторів

Книгарня Є

Додав nady 23 січня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска