Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Міжнародний книжковий ярмарок «Медвін: Цей неймовірний, фантастичний світ!»

11-13 КВІТНЯ

КиївЕкспоПлаза, павільйон 3, вхід К (вул. Салютна, 2-Б, ст.м. Нивки)
вхід вільний

11-13 квітня відбудеться перша в цьому році масштабна подія для книголюбів - стартує весняний книжковий ярмарок «МЕДВІН: Цей неймовірний, фантастичний світ!» 

Як завжди ярмарках багато цікавого, а цього разу й поготів. Адже Україна вдруге прийме найбільший європейський конвен фантастики - «Єврокон-2013». Вперше пройде Фестиваль книжкової реклами «Клепка;-)» (до речі, голосувати за роботи конкурсантів ви можете тут). Субота, 13 квітня - традиційно шалений, насичений, захопливий Дитячий день

І звісно ж - смачна, колоритна, корисна, цікава - Книжкова кухня, яка вже по праву може називатись Мистецькою.

Стравами та розповідями на ній частували Ольга Сумська, Даша Малахова, Василь Вірастюк, Макс Кідрук,  Денис Силантьєв, Андрій Курков, Руслана Писанка, Брати Капранови, гурт Kozak System, Ірена Карпа, Антін Мухарський, Юрій Винничук та багато інший цікавих особистостей.

Цього разу організатори теж не опускають планку. А якщо точніше, то навіть її підняли, адже на Мистецьку кухню завітає сама Оксана Забужко!  Залізна Леді сучасної української літератури проведе майстер-клас «Як поснідати блискавично і з мінімумом брудного посуду», за мотивами роману «Музею покинутих секретів». Дізнатись секрет ви зможете у п'ятницю, 12 квітня о 16:00.

Відкриє Мистецьку кухню чарівна й розумна  дівчина, яка знає секрети всіх зірок - Соломія Вітвіцька. Небайдужа до літератури телеведуча «ТСН. Особливе» на каналі «1+1» приготує особливу «Гламурну курочку». Приходьте 11 квітня на 13:00!

Команда EQUITES, яка у усіх асоціюється з екстримом, подорожами, здоровим харчуванням теж завітає на книжковий МЕДВІН. І це не випадково: скоро у видавництві «Зелений Пес» вийде україномовна версія книжки «Шляхом Колумба. Через Атлантику без їжі й води» в якій йдеться про 40-денне голодування команди (крім того, двоє з команди не пили води 7 днів, а Голтіс - 14!). Голтіс та Костянтин Могильник 13 квітня о 14:00 пригощатимуть «Обідом від голодувальників» та розкажуть про важливість роздільного харчування.  

Це ще не всі гості Мистецької кухні. Більше ви дізнаєтесь завтра на нашому сайті. Слідкуйте за новинами.

Книжковий ярмарок «МЕДВІН: Цей неймовірний, фантастичний світ!» пройде 11-13 квітня в КиївЕкспоПлазі, павільйон 3, вхід К (вул. Салютна, 2-Б, ст.м. Нивки). Вхід - вільний.

Інформаційні партнери: Телекритика, День, Країна, Газета по-українськи, Український тиждень, Радіо «Ера», Факти, ІА Про, Свідомо, Буквоїд, Маруся, Друг Читача, Критика, Радуга, Стіна.

 

Про авторів

Міжнародний книжковий ярмарок «Медвін» , Оксана Забужко , Юрій Винничук , Брати Капранови , Андрій Курков , Ірена Карпа

Додав nady 10 квітня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска