Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / «Український музичний ярмарок» разом із легендарним фестивалем «Червона Рута»

26-29 ВЕРЕСНЯ

Національний комплекс «Експоцентр України» (пр. Ак. Глушкова, 1)

З 26 по 29 вересня 2013 року у Києві відбудеться ювілейна виставка професійного звукового, світлового, сценічного обладнання та музичних інструментів – Український Музичний Ярмарок.

Протягом усіх днів на ВДНГ (пр. Академіка Глушкова, 1 – ст. метро «Виставковий центр») відбудуться серії демонстрацій, презентацій новинок, майстер-класів, музичних виступів та різноманітних супутніх заходів.

Цього року під час «Українського Музичного Ярмарку» пройдуть фінальні конкурси та гала-концерти всеукраїнського фестивалю «Червона рута», а також унікальна програма Форуму Music Business (безкоштовного освітнього проекту, що розгляне ключові фактори успіху у музичному бізнесі).

Виставка збере найбільшу кількість виробників та офіційних представників міжнародних брендів в Україні, народних майстрів, розробників спеціалізованого програмного забезпечення, музичних видань та телеканалів. Протягом 4-х днів на 3-х сценах фестивалю виступить більш ніж 900 музикантів з усіх регіонів України.

Кожен відвідувачматиме можливість:

– взяти участь у будь-якому з професійних освітніх заходів;

– отримати фахову інформацію про новітні розробки в музичній галузі, технічну консультацію від офіційних представників усіх ТМ, інформацію з питань авторського та суміжних прав;

– ознайомитись з процесом створення українських народних та сучасних інструментів;

– зблизька роздивитись і спробувати пограти на унікальних інструментах;

– особисто поспілкуватись з відомими музикантами (майстер-класи композиторів, виконавців тощо);

– обмінятись досвідом з колегами з різних куточків України.

У рамках «Українського Музичного Ярмарку – 2013» Ви матимете можливість подивитися та випробувати різні музичні інструменти, професійне звукове, світлове, студійне  і сценічне  обладнання, а також значно розширити коло професійних та творчих контактів.

Участь у програмі заходів відбувається на загальних умовах. На офіційному сайті виставки можна замовити безкоштовне запрошення.

Приходьте та доторкніться до світу професійної музики!

 

Про авторів

Фестиваль Червона Рута

Додав nady 21 серпня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска