Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / MAMASWEED в Україні

14-21 ЛЮТОГО

Львів, Хмельницький, Київ
Вартість квитка у Львові та Хмельницькому - 40 грн, у Києві - 50 грн


Берлінські панки MAMASWEED тільки-но випустили новий альбом і вже поспішають з ним до України.

А справа в тому, що MAMASWEED захопились Україною, нашою публікою та драйвом. Два роки тому під час свого туру східною Європою вони заїхали на фестиваль Славське-рок, з того часу усі світові тури команди обов’язковим пунктом мають відвідання України.

За два роки німецький гурт побував у нас тричі. Цього року їх український тур почнеться у другій половині лютого та захопить кілька міст – Київ, Львів та Хмельницький.

Сміливі експериментатори MAMASWEED вже 11 років зривають дах прихильникам психоделік-року. Вони не дотримуються рамок та стилістичних канонів, граючи фрі-м'юзік, єдине правило якої – професійне, якісне звучання. Їх люблять у Іспанії, США, ба навіть у Франції, відомий французький кінорежисер та сценарист Люк Бессон використав нещодавно їх музику в якості саундтреку до свого нового фільму.

Їх творчість припаде до душі справжньому поціновувачу музики. Прихильники класичного року відчують посилання до Led Zeppelin та Nirvana, є чим потішити і прихильників регі. А драйву та позитиву гурту MAMASWEED стане для будь-якої аудиторії.

Команда займає активну громадянську позицію. У вересні минулого року музиканти виступали з благодійним концертом в інтернаті для дітей з наслідками ДЦП в селі Потіївка на Житомирщині. Діти настільки перейнялися творчістю німецької команди, що вирішили створити в себе в інтернаті рок-гурт.

Розпочнеться зимовий тур MAMASWEED 14 лютого в карпатському містечку Славське, де музиканти візьмуть участь в спортивно-музичній акції EXTREME WEEKEND від Українського гірськолижного клубу та заграють у місцевому клубі для усіх шанувальників активного зимового відпочинку. А закінчиться у Києві в арт-клубі «Чеширський кіт». Новий концертний майданчик, неначе створений для виступів гурту такого ґатунку, він має супер-якісний звук та просторе зручне приміщення.

Концерти відбудуться:

  • Львів — 19 лютого, клуб «Сальвадор Далі»
  • Хмельницький — 20 лютого, клуб «АртПаб 68»
  • Київ — 21 лютого, клуб «Чеширський кіт»

 

Про авторів

Гурт Mamasweed ,

Додав Art-Vertep 04 лютого 2009

Коментарi

Art-Vertep
05 лютого 2009

Можливо, ще не встигли поновити

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска