Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Гражданин Топинамбур Гражданин Топинамбур Грубый - Брюки (2011) 3,28 Mb
Гражданин Топинамбур Гражданин Топинамбур. Синеглазочка (Бонус-ТІК) 6,12 Mb
Гражданин Топинамбур Рая (2009 р.) 7,93 Mb
Гражданин Топинамбур Медведи (2009 р.) 9,35 Mb
Гражданин Топинамбур Ландыши (2008 р.) 5,46 Mb
Гражданин Топинамбур Таня (2008 р.) 5,19 Mb

Київ / Фестиваль «МИР»

01 ЛИСТОПАДА

Палац Спорту

20 жовтня під час прес-конференції в офісі інтернет-холдингу «Обоз UA» було обнародувано список учасників великого концерту фестивалю МИР, що відбудеться 1 листопада у київському Палаці Спорту.

Найбільшу підтримку під час інтернет-голосування, що з 10 по 17 жовтня тривало на офіційному сайті та в ком’юніті проекту МИР здобули групи «Сонцекльош», «Гражданин Топинамбур» та «Абразія», які згідно рішення оркомітету фестивалю МИР виступлять в одному концерті з легендарними рок-групами Брати Карамазови та ДДТ.

Олена Грозовська - вокаліста гурту «Сонцекльош»: «Вкрай приємно опинитися в числі переможців конкурсу фестивалю «МИР». Нам справді є, що представити 1 листопада у Палаці Спорту. Я впевнена, що ані публіка, ані організатори не будуть розчаровані ».

Визначення кандидатів на участь у фестивалі МИР викликало неаби який ажіотаж, так в двох онлайн-опитуваннях всього за тиждень взяли участь понад 15 тисяч користувачів інтернету. Упродовж тижня учасники голосування агітували за себе з теле- та радіоефірів, з інтернет-видань, за допомогою мережевих та смс-розсилок.

Поліна Булгакова – ведуча радіостанції ДжемFM, член журі відбіркового туру фестивалю «МИР»: «Десятка фіналістів була дуже сильною та представницькою, тому було цікаво спостерігати за конкуренцією груп, яка перетворилася на конкуренцію фан-клубів, де перемогу своїм музикантам здобули найактивніші меломани. Мені здається, що подібні змагання є гарним уроком для будь-яких музикантів, що беруть участь у конкурсах. Треба завжди тримати тісний контакт зі своєю аудиторією, саме він є однією зі складових не лише творчого, але й комерційного успіху».

Саме активність підтримки меломанів визначила переможців, а вже під час наради оргкомітету було вирішено додати до списку трьох лідерів голосування ще дві групи АнтитілА та CoMaha, які також брали участь в конкурсі. Групам АнтитілА та CoMaha надана можливість виступити в концерті фестивалю МИР за соціальну спрямованість наданого на конкурс музичного матеріалу.

1 листопада в київському Палаці Спорту АнтитілА заспівають пісні: «Давай Поговорим», «Половинки» та «Вибирай», а група CoMaha відкриє концерт антивоєнною піснею «На Межі», що була написана минулого року одразу після військового конфлікту на Кавказі. В запису пісні «На Межі» взяв участь лідер групи MRK та вокаліст Green Grey Дмитро «Мурік» Муравицький.

Олег Карамазов – лідер групи Брати Карамазови, один із засновників фестивалю «МИР»: «На глядачів, що прийдуть 1 листопада до київського Палацу Спорту чекатиме справді неординарна подія. Під одним дахом зберуться дуже різні музиканти, які є представниками різних стильових напрямів і навіть різних поколінь, але всіх учасників фестивалю «МИР» об’єднує пам'ять та повага до Великої Перемоги, ювілей якої ми будемо святкувати 9 травня наступного року. Великим концертом 1 листопада ми даємо старт масштабному соціально-культурному фестивалю МИР».

 

Про авторів

Гражданин Топинамбур , Брати Карамазови , КоМаха , Абразія , Сонцекльош

Додав Art-Vertep 26 жовтня 2009

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска