Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Відкриття виставки живопису Олександра Бєлозора "Свіже дихання імпресіонізму"

07 КВІТНЯ 18.00

"Український дім" (вул. Хрещатик, 2, 4й поверх)

Київська міська державна администрация

Головне управління культури

Музей історії м.Киева

Маємо честь запросити вас на відкриття виставки Олександра Бєлозора «Свіже дихання імпресіонізму».

Вперше виставка живописних робіт українського художника, виконаних на глибині від 3 до 30 метрів, в Червоному та Чорному морях та роботи з Книги Рекордів.

Прес-конференція оганізаторів виставки з презентацією альбому та картини Бєлозора Олександра з нової серіїї «Лики води» в прес-центрі « Українського дому» відбудеться о 17:00.

Картини художника Бєлозора Олександра занесені до книги Рекордів України та Гінесу, про нього писали і в Росії, і в Египті, і в далекій Фінляндії, показували сюжети в новинах телеканали світу. Це він спричинив своєю виставкою «Сумом» дефіцит солі в країні і започаткував художню студію, де бомжі малювали картини.

А сьогодні він представляє виставку робіт, виконаних на дні Червоного та Чорного морів. (Взагалі їх написано більше 70) .

Це новий напрямок в мистецтві, який в Україні першим розкрив Бєлозор О., що відображає бачення іншого світу, відчуття середовища води, який передається на полотні живописними можливостями та талантом художника.

Роботи Бєлозора Олександра знаходяться в колекціях Блаженнішого Митрополіта Київського та Всея України Володимира, Ігоря Диченка і багатьох приватних колекціях та музейних зібраннях.

.

Тільки дякуючи підтримці ТМ«Куяльник» з'явилась можливість киянам та гостям міста побачити світ, якого ще не бачила більшість людей.

Акредитація журналістів за телефоном: 278 11 35, 278 12 02

Виставка відкрита з 7 по 20 квітня 2011 року:

Виставкова зала Музею історії м. Києва

Працює з 11.00 до 19.00 години

 

Про авторів

Олександр Бєлозор

Додав OksanaY 07 квітня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска