Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Фотопроект “Європейські магістралі” та дизайн мобільності

12 ВЕРЕСНЯ 18.00

Книгарня "Є" (вул. Лисенка, 3, ст. м. "Золоті Ворота")

Книгарня “Є” та Посольство Королівства Нідерландів в Україні запрошують на презентацію фотопроекту “Європейські магістралі” за участі нідерландських мандрівників Міхела Хейсена та Ханса Стакелбейка, яка відбудеться 12 вересня.

Архітектор Міхел Хейсен та фотограф Ханс Стакелбейк, відомі як "волохань і бородань", протягом чотирьох тижнів подорожуватимуть європейській магістраллю Е50 Брест — Каспійське море. Вирушивши 31 серпня у шлях тривалістю 10 000 км, нідерландці фотографуватимуть і вимірюватимуть громадський простір, спілкуватимуться із офіціантками, власниками крамничок та механіками, а харчуватимуться лише у придорожніх закладах харчування.

Під час подорожі Хейсен і Сталкелбейк читатимуть лекції та проведуть дебати про майбутнє мобільності у десяти європейських містах: Парижі, Штудгарті, Празі, Братиславі, Тернополі, Києві, Донецьку, Стамбулі, Мілані і Роттердамі.

Проект співфінансовано Нідерландською Архітектурною Фундацією. Повернувшись, мандрівники презентують свої спостереження державній комісії з планування простору.

У травні 2009 року Хейсен і Сталкелбейк "задокументували" європейську магістраль Е75 Баренцеве море — Крит, найдовшу європейську трасу південного напрямку (5 700 км). Разом ці проекти є спробою перехресного перетину Європи і фіксації різноманіття дизайну мобільності у різних країнах.

***

Запрошуємо всіх зацікавлених журналістів.

Акредитація обов’язкова.

+38 066 174 11 95

o.schur@book-ye.com.ua

oksana.schur@gmail.com

 

Про авторів

Книгарня Є

Додав OksanaY 09 вересня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска