Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Я Галерея на Хорива: Андрій Дудченко і Микита Кравцов в проекті "Вікна"

07 ГРУДНЯ - 09 СІЧНЯ 19.00-21.30

Арт-центр Я Галерея (вул. Хорива, 49-б)

Запрошуємо Вас на відкриття нових виставок в арт-центрі Я Галерея.

В арт-центрі на Хорива 49Б представлять нові проекти художники програми Генофонд - Андрій Дудченко і Микита Кравцов. У своєму проекті "Вікна" Андрій Дудченко намагається осягнути простір, а Микита Кравцов вважає зайвим говорити про свій проект "Кілограм" і всю інформацію про нього тримає в таємниці.

Майстерня Андрія Дудченко знаходиться в старому дореволюційному будинку, що протягом останніх двадцяти років має статус «під знесення». Поза тим, більшість приміщень, які мають відносно пригодний стан, здаються, і Андрій намагається потрапити в ці квартири, зрозуміти й поглянути на людей, котрі готові там жити. Художник використовує цю ситуацію як відправну точку для створення свого проекту. Сприймаючи вікно, як вихід з простору, кінцеву точку замкненого світу, автор робить спробу осягнути цей простір.

Художник спирається лише на свої спостереження за вікнами і доходить висновку про неможливість і абсурдність подібних спостережень. В результаті він отримує набір форм – завісу, яка не має жодного внутрішнього наповнення й стає своєрідною критикою романтичної складової символу вікон. В такий спосіб, ігноруючи внутрішній зміст і презентуючи в своїх роботах лише образи, Андрій концентрується на демонстрації вікон як простих ритмічних рішень.

Кінцевим етапом символу, котрий уже не пов’язаний із первинним значенням, і є завершена й закрита форма.

 

Про авторів

Арт-центр Я Галерея

Додав OksanaY 06 грудня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска