Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Виставка фотографій "Острів Торі" Кріса Малужинські (Швеція).

28-30 КВІТНЯ

Київський національний історико-архітектурний музей "Київська фортеця", м. Київ, вул. Госпітальна 24а

Культурний фотографічний центр PhotoCULT в рамках Інтерфесту "Київська фортеця" представляє виставку фотографій "Острів Торі" Кріса Малужинські (Швеція).

Острів Торі – острів в Атлантичному океані, біля північного узбережжя Ірландії. Населення острову складає 96 осіб. З п’ятого століття на острові існує традиція, згідно до якої, мешканці Торі обирають собі короля. У теперішній час король не має ніяких формальних повноважень, до його функцій належить спілкування з пресою від імені населення, а також зустріч гостей і туристів. Місцезнаходження острову, його суворий клімат, а з недавнього часу й нехватка риби і роботи поступово зменшує його населення. Єдина надія на виживання невеликого острову – діти Торі. Якщо і вони покинуть острів, дуже стара цивілізація та її культура зникнуть назавжди.Кріс Малужинські знімав

свій проект у далекому 2002-му році, коли населення острову складало 160-170 осіб. Десять років життя скоротили його майже вдвічі, і тепер глядач має унікальну можливість побачити життя острову таким, яким воно вже не буде ніколи.Кріс Малужинські народився у Варшаві (Польща). Переїхав до Швеції у віці 7років. Вивчав фізику та електротехніку, історію мистецтва, історію фотографії та візуальної комунікації (MA) в Університеті Лінчепінгу (Швеція, Сорбонна, Париж).Почав свою професійну кар'єру в 1995 році і з тих пір працює на більшість великих скандинавських видань, а також європейських журналів. Є одним із засновників і директором агентства Moment. У даний час живе між Осло, Нью-Йорком та Стокгольмом.

Місце проведення: Київський національний історико-архітектурний

музей "Київська фортеця", м. Київ, вул. Госпітальна 24а. Тел.: +380 (44) 234 19 70, 244 29 61.Відкриття виставки: 28 квітня о 15:30.

Години роботи виставки:

28 квітня з 11:00 до 6:00,

29 квітня з 11:00 до 20:00,

30 квітня – 13 травня з 10:00 до 18:00.

 

Про авторів

Культурний фотографічний центр PhotoCULT

Додав oleenkka у вівторок о 21:02

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска