Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Виставка київського митця Миколи Сиротенка «Алюзії Натури»

17 СЕРПНЯ - 09 ВЕРЕСНЯ

Національний музей українського народного декоративного мистецтва (вул. Лаврська, 9)

17 серпня 2012 р. о 16 год. у Національному музеї українського народного декоративного мистецтва відкривається виставка київського митця Миколи Сиротенка «Алюзії Натури».

Режисер-постановник за освітою (закінчив Київський національний університет театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого) і художник-фотограф за покликанням, автор представляє на розсуд глядачеві унікальну колекцію нерукотворних образів, що не має аналогів у світі.

Самобутній шлях в образотворчому та фотомистецтві, який Микола Сиротенко визначив як «Алюзії Натури», він торує вже понад 45 років. За цей час митець розгледів і зафіксував сотні образів, що неймовірним чином виникають у різноманітних фактурах живої природи: на стовбурах дерев, каменях і хмарах, складках ландшафту чи паморозі на шибках.

Первозданність і довершеність оточуючого світу стає близькою і зрозумілою кожному завдяки глибині і мудрості бачення автора, польоту уяви та щирому захопленню природою в усій її багатогранності.

За плечима Миколи Сиротенка – кілька персональних виставок в Україні та за кордоном, що викликали великий інтерес з боку широкої громадськості та, на думку багатьох фахівців і шанувальників, заявили про народження нового явища у мистецькому світі.

Частина творчого доробку митця експонуватиметься на виставці в музеї до 9 вересня 2012 р.

 

Про авторів

Національний музей українського народного декоративного мистецтв

Додав nady 18 серпня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска