Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / VI Великий антикварний салон

17-27 ЖОВТНЯ

НКММК "Мистецький Арсенал" Лаврська, 12

16 жовтня в Мистецькому Арсеналі відбудеться урочисте відкриття VI Великого Антикварного Салону. На сьогоднішній день це найбільш масштабний виставковий проект на українському антикварному ринку.
Центральним акцентом виставки стануть твори найяскравіших художників ХХ століття - Марка Шагала, Пабло Пікассо, Моїса Кіслінга і Хани Орлової. Їх буде представлено Фондом Олександра Фельдмана у рамках спеціального благодійного проекту «Мистецтво Милосердя 2».
Всі гроші, зібрані проектом «Мистецтво милосердя 2», підуть на будівництво реабілітаційного центру для дітей з психічними розладами, який буде частиною комплексу «FELDMAN ECOPARK» - першого в Україні «соціального мультиплексу».
Основу колекції складають роботи представників знаменитої Паризької школи із зібрання Feldman Family Museum. У рамках Паризької школи умовно об'єднують кілька поколінь інтернаціонального співтовариства художників, сформованого в столиці Франції після 1900 року. Вони не були пов'язані ні формальними відносинами, ні загальними ідеями, ні професійними переконаннями, однак завдяки високій концентрації творчих сил, вільному спілкуванню і дружньому змаганню в їх середовищі виникла унікальна атмосфера, що сприяла народженню нових форм образотворчої мови, кристалізації індивідуального бачення і вираження, але не єдності стилю. Всього в рамках спецпроекту VI Великого Антикварного Салону глядачі побачать 85 творів живопису, графіки та скульптури, створених 47 художниками кінця XIX - ХХ століття.
Також Великий Антикварний Салон традиційно представить зібрання провідних українських галерей, антикварних магазинів і приватних колекціонерів.
 
ДОВІДКА:
Над створенням першого в Україні «соціального мультиплексу» Фонд Олександра Фельдмана працює протягом 16 років. Основна мета цього проекту - виховувати в дітях толерантність: до природи, до різних культур, релігій.
 
Сьогодні головний акцент у роботі «FELDMAN ECOPARK» робиться на лікуванні, профілактиці та комплексній підтримці дітей методом анімалотерапії. Спілкування з тваринами вчить дітей довіряти світові, бути відкритими, розділяти свої емоції з іншими. Однак, щоб впоратися з психічними порушеннями, однією анімалотерапії недостатньо. Необхідний комплексний підхід, що включає медикаментозну терапію і допомогу лікарів різного профілю. Це завдання і покликане вирішити будівництво реабілітаційного центру.

Додаткова інформація:
ГОДИНИ РОБОТИ
17 - 26 жовтня щодня з 11.00 до 20.00
27 жовтня з 11.00 до 19.00
Без вихідних

 

Про авторів

Мистецький Арсенал

Додав nady 09 жовтня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска