Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Виставка «Витончений живопис нитками»

04-11 БЕРЕЗНЯ 10:00-19:00

Центр Української Культури та Мистецтва
вхід вільний

                                          «Витончений живопис нитками»

04 – 11 березня 2014 року

У такт з приходом весни колектив Центру Української Культури та Мистецтва пропонує відвідувачам захопитись досконалим мистецтвомвишивки Лариси Ковальчук-Шустерман, Заслуженого майстра народної творчості України.

Лариса Ковальчук-Шустерман народилась у м. Котовськ на Одещині. Закінчила Одеський педагогічний інститут. За фахом - інженер-викладач виробничого навчання. Із 1984 року майстриня живе на Київщині. Багато років пропрацювала викладачем автомобільної справи, а потім – директором автошколи у Києві.

Майстриня відома далеко за межами України. Адже її вишиті картини буквально «намальовані» нитками. Лариса Ковальчук-Шустерман володіє різними техніками: хрестиком, мережкою, художньою та опуклою гладдю, вишивкою по білому, ришельє, гобеленовим стібком та багатьма іншими. У те, що її роботи насправді вишиті, важко повірити. А розпізнати дрібнесенькі стібки можна, лише підійшовши впритул до картини.

Доробок вишивальниці чималий – понад триста робіт! Серед них є натюрморти, пейзажі, портрети, анімалістичні композиції, а також картини релігійного змісту. На сьогодні відбулось більше 40 персональних виставок вишивки Лариси Ковальчук-Шустерман.

Процес вишивання кожної картини - дуже копітка й відповідальна справа. На деякі, надскладні, картини пані Лариса витрачає до п’ятиста  відтінків ниток та близько року щоденної праці. Роботи майстрині зберігаються в музеях та приватних колекціях багатьох країн світу. На виставці буде представлено близько 50 вишитих картин.

Щодня майстриня проводитиме майстер-класи з вишивки для всіх бажаючих. Попередній запис – обов’язковий, за  № тел. (097) 98-22-783.

 

Ласкаво просимо!

 

Увага! 08 березня  – вихідний.  У пн., 10 березня виставка працюватиме!      

  Час роботи виставкового центру:

Пн.- Пт.  –  10:00 – 19:00 Сб.  –  10:00 – 18:00 Нд.  –  вихідний  

Адреса Центру Української Культури та Мистецтва: м. Київ, Україна вул. Хорива, 19-В м. Контрактова площа (вихід з метро в бік Верхнього і Нижнього Валів)

  www.dolesko.com

З питань отримання фотографій, відео-матеріалів, організації ексклюзивних інтерв’ю, сюжетів, цікавих та корисних матеріалів -  звертайтеся до Ольги Музиченко за тел.: 097-98-22-783 або по е-mail: olga.muzi4enko@yandex.ru

 

Про авторів

Центр Української Культури та Мистецтва ,

Додав Helgaа 28 лютого 2014

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска