Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Київ / Обережно - діти! Наступна зупинка - старість!

20 ВЕРЕСНЯ - 03 ЖОВТНЯ 10:00

party-store "Небеса", м. Контрактова Площа, вул. Межигырська, 9
безкоштовно :)

Обережно – діти, наступна зупинка – старість.

(ДітидідидітидідидітидідидітидідидітидідидітидІТИдІДИ)

ІТИ – ІДИ

... така буквена філософія. Можна цього не помічати, тоді далі можна і не читати. Я про тих і тих; про тих, які є і будуть; про тих, хто «ще» і про тих, хто «вже». Про те, що ніколи не мине, і як воно щодня минає.

Два слова. В кожному по дієслову, з різницею в букву. Одне – невпевнено триває, йому ще іти і йти, - інше точно знає і дає наказ, іди. Іти – іди. Діти – діди.

Таємниці хочуть розгадувань, є таємниці – аксіоми, які просто великі загадки без відповідей. До них приглядаються, приймають як даність і проходять повз. Секрети найбільшої таємниці – часу, здається, знають тільки діти і старці. Їх історії – найцікавіші, але рідко хто прислухається до них серйозно. Нерозгаданими залишається зв’язок цих двох крайностей віку, дитинства і старості: чому дітей порівнюють із старцями, а дідам приписують якість малюків. Ті, хто щойно самі були таємницею, і ті, хто скоро стане нею – здатні відкрити браму непізнаного, варто тільки прислухатись, придивитись, бо це про нас, про всіх: якими ми були і якими ми будемо.

 

Про авторів

Продюсерський Центр 101

Додав Єжі 17 вересня 2008

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска