Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Фотопроект Рафала Мілаха (Польща) “Grey”

09-20 ЖОВТНЯ

Галерея РА: вул. Б. Хмельницького, 32

фотопроект Рафала Мілаха (Польща)

“Grey”

Відкриття: 9 жовтня, четвер о 19:00; майстер-клас автора: 18 жовтня, субота о 15:00

Проект “Grey” – це розповідь про Сілезію, яка понад сто років була найбільш індустріальною частиною Німеччини, а згодом і Польщі. Важка робота, релігія та міцні регіональні традиції стали сутністю життя населення цього регіону. Із занепадом важкої промисловості у останні роки звичний світ Сілезії зникає. Високий рівень безробіття, закриті шахти та фабрики, спустошене навколишнє середовище – це далеко не єдині проблеми чотирьохмільйонного населення цього регіону.

Рафал Мілах (Rafa? Milach) народився 1978 року у містечку Глівіцє (Польща), нині живе у Варшаві. 2002 року отримав диплом магістра Художньої Академії у Катовіцах, а 2003 року - диплом бакалавра з фотографії в Інституті Креативної фотографії (ITF) в Опаві (Чехія).

2004 року Рафал взяв участь у тренуванні для перспективних фотожурналістів зі Східної та Центральної Європи, організований агенцією VII Photo Agency у Франції. 2006 року він отримав стипендію KulturKontakt у Австрії, а 2007 взяв участь у майстер-класі Джупа Свота (Joop Swart), що проводився фундацією World Press Photo Foundation в Амстердамі.

Роботи Рафала Мілаха регулярно друкують такі польські журнали як Przekr?j, Newsweek Polska, Polityka, Du?y Format (додаток до Gazety Wyborczej).

Також його роботи друкувалися у таких міжнародних виданнях, як: Newsweek, Die Zeit (Німеччина), Courrier International, Photo (Франція), L’Espresso (Італія), Guardian Weekend Magazine (Великобританія), DNA Magazine of Di?rio de Not?cias (Португалія) та Courrier Japan (Японія).

Його роботи експонувалися у Польщі, Австрії, Іспанії, Німеччині, Японії та Китаї, а також знаходяться у колекції музею Kiyosato Museum of Photographic Art (Японія).

Цього року Рафал Мілах отримав нагороду World Press Photo. Окрім того, його знімки отримали багато національних та міжнародних нагород, серед них: Polish Press Photo Award, the Mio Photo Award (Японія), WBK Press Photo Award, Grand Press Photo та the Newsweek Poland Photo Award.

 

Про авторів

Польський Інститут у Києві

Додав Art-Vertep 07 жовтня 2008

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска