Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Живопис Євгена Равського «WARNER SISTERS PRESENTS або що-небудь з Шекспіра»

29 ЛИПНЯ - 12 СЕРПНЯ

Я галерея (вул. Волоська, 55/57)

Євген Равський – один із небагатьох представників, так званого, середнього покоління.

Покоління, яке здебільшого розгубило себе, розпорошило талант по рекламних агентствах і дизайнерських бюро.

Равський - постать якщо й не суперечлива, то, принаймні, таємнича.

Випускник легендарної Республіканської художньої школи в Києві – у рідному Львові він вважається майже киянином, натомість для столиці – він стопроцентний львів’янин.

Степендіат польської програми “GAUDE POLONIA” від, стилістика творчості якого, втім, ненав’язливо споріднена із творчістю Нео Рауха.

Самобутній і надзвичайно цікавий художник, який, поза тим, є абсолютно «засекреченою» постаттю для більшості поціновувачів мистецтва. Зрештою, типовий наслідок неприсутності у київському арт-житті, а точніше, арт-тусовці,

Серія «WARNER SISTERS PRESENTS» - це такий собі результат замилування дочкою. Дитиною, яка любить Бетмена, і цікавиться складним навколишнім світом, водночас. Дитиною, з очима дорослої жінки.

«WARNER SISTERS PRESENTS» не залишає байдужим. Sms-латинка, цитати Шекспіра, впізнаваність кожної роботи – вічні цінності майстерно трансльовані мовою сучасного мистецтва і цілковите занурення в живопис.

Декілька робіт із серії вже демонструвалися в проекті «L 2» в Люблині. Тепер, арт-центр «Я Галерея» з гордістю представляє перший персональний проект Євгена Равського у Києві.

Євген Равський:

проект «WARNER SISTERS PRESENTS або що-небудь з Шекспіра».

Концепція полягає у втіленні певніх ідей Шекспіра у візуальному ряді де головними героями є діти. Трансформація світу дорослих у світ первинних почуттів та переживань, загострення ситуації при перенесенні в світ інформаційний в світ наповнений образами героїв ХХст. Створення нового контексту на основі традиційних Шекспірівських тем.

 

Про авторів

Арт-центр Я Галерея

Додав Art-Vertep 19 липня 2009

Коментарi

Hytryy
20 липня 2009

Я в Америцi оглядаю польськi програми. Щодень- через день педофiлiя на екранi. Чому? Бо католицькi ксёнзы не мають жiнок

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска