Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Димна суміш Згадуй Бійся Плач і Зви (2009 р.) 8,55 Mb
Димна суміш Хіппі (2008 р.) 1,30 Mb
Димна суміш Психоделічні краї (2008 р.) 4.09 Mb

Київ / «Димна Суміш» у 44

18 БЕРЕЗНЯ 22:00

Арт-клуб «44» (Київ, Хрещатик, 44)
60 грн.

ВОГНЮ БЕЗ ДИМУ НЕ БУВАЄ.

На відміну від "крутих рокерів", музиканти "Димної Суміші" не витрачають час на вигадування штучного скандального іміджу, а займаються своїм прямим обов'язком - роблять якісну потужну музику та професійне живе шоу. Перебуваючи в повній гармонії з природою, "Димна Суміш" мешкає та працює в своєму окремому всесвіті, що не підвладний законам шоу-бізнесу та політики. Для того, щоб завітати до Димної планети, не потрібен допінг. Самі учасники гурту є переконаними вегетаріанцями - не вживають алкоголь, тютюн і не їдять м'ясо. Вони впевнені, що їх мозок здатен вразити своєю фантазією та непередбаченістю, залишаючись при цьому абсолютно тверезим.

Випустивши два альбоми ("Ти живий", 2005, записаний під час живого виступу та "В країні ілюзій", 2008, на запис якого було витрачено всього дві години), "Димна Суміш" записала третю, однойменну платівку. На одній з кращих в Україні студій звукозапису "211" музиканти провели тиждень. Зводив матеріал та доводив його до розуму Ігор Пригоровський. В якості співпродюсера альбому вперше виступив фронтмен "Димної Суміші" Саша Чемеров. Кліпи, відзняті на дві пісні з нової платівки ("Танцюй, танцюй" та "Кожної весни"), поповнили колекцію гурту, яка раніше складалася з трьох відео-доробків: екранізацій пісень "В країні ілюзій", “Вкрай стомлений” та "Океан". Самі пісні не залишають вітчизняний радіо-простір, під час живих виступів разом із гуртом співає весь зал.

Музиканти "Димної Суміші" цілодобово перебувають в пошуках чогось нового, тому їх музику неможливо затиснути рамками певного стилю. Їх шалені експерименти залишають свої відбитки як на студійному рівні, так і під час живих виступів. Для "Димної Суміші" не існує кордонів - провокаційні концерти просто неба та чарівні перформанси на даху, зухвалі та сміливі проекти, серед яких не тільки музичні, а й художні та соціальні. "Димна Суміш", це не просто рок-гурт - це механізм. Механізм потужний, відвертий і живий.

 

Про авторів

Димна суміш

Додав Art-Vertep 17 березня 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска