Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Тартак Мій лицарський хрест 7.36 Mb
Тартак 3Dance-Alexander-Slootsky-Remix 4,92 Mb
Тартак Kozhnetilo (Desjat`(k)RokivVersija) 6,05 Mb
Тартак Рясна-красна (2007) 5,82 Mb
Тартак Книжковий Хробак (2010) 4,69 Mb
Тартак Омана (2010) 3,18 Mb

Київ / Концерт гурту Тартак у Портер-Пабі

11 ВЕРЕСНЯ 21:30

Портер- паб,вул.Мішуги 3а

Точкою відліку історії гурту ТАРТАК є 1996-й рік. Саме тоді новостворений проект бере участь у відбірковому турі фестивалю «Червона Рута», на якому незабаром з впевненістю перемагає. Презентувавши на фестивалі пісні «О-ля-ля», «Подаруй Мені Кохання» та «Божевільні Танці», ТАРТАК стає лауреатом 1-ї премії в жанрі танцювальної музики. Наприкінці 1997-го року до Сашка Положинського та Василя Зінкевича-молодшого, які на той момент і складали гурт, а скоріше – просто дует, долучилися два Андрія: Андрій Благун – клавішник – та гітарист Андрій «Муха» Самойло. У цьому складі на початку 1998-го року ТАРТАКівці й проїхали по всій Україні як переможці фестивалю «Червона Рута-97».

По закінченні туру ТАРТАК спіткали невдачі за невдачами. Спочатку була неприємність через заборону виступати на відкритих майданчиках в Києві, потім колектив вимушено покинув Василь Зінкевич-молодший. Гурт довго балансував у повітрі, аж поки їх під опіку не взяв продюсер Олексій Яковлєв. За цей час Сашко Положинський встиг попрацювати ведучим хіт-параду «12-2», що виходив на радіо «Промінь», та побувати ведучим на Biz-Tv, а згодом на ICTV – у хіт-параді «Русскіє Горкі», що дало можливість зробити ТАРТАК, в особі фронтмена, більш впізнаваним.

Наприкінці 1999-го до складу гурту входить ді-джей Валентин Матіюк і вже з початку 2000-го року ТАРТАК засів за запис свого дебютного альбому. Майже два роки тривав запис – через різноманітні об’єктивні та суб’єктивні затримки – і от, наприкінці 2001-го року, світ все ж таки побачив дебютний альбом ТАРТАКа «Демо_Графічний_ Вибух». До альбому увійшли як зовсім нові пісні, так і вже досить давні, але в новому звучанні, з якими ТАРТАК переміг на «Червоній Руті».

Дебют був вдалим. Із 12-ти пісень, що входили до альбому, майже половина була на слуху у всього народу. Цей альбом був ще й дуже плодючим на відео – 5 пісень відзначились відеокліпами. Перший кліп для ТАРТАКівців – на пісню «О-ля-ля» – відзняв Віктор Приходько ще в 1999-му році. Потім був кліп «Кожнетіло» Ігоря Іванова (2000), Віктор Придувалов відзначився у роботі над піснею «100%-ний Плагіат» (2001), а в 2002-му – вже після виходу альбому в світ – Юрій Морозов відзняв кліп «Буча-Чака», а Олександр Кириєнко – «Божевільні Танці». В жовтні ж 2001-го розпочав свою роботу офіційний сайт ТАРТАКа www.tartak.com.ua.

 

Про авторів

Тартак

Додав maskafogo 31 травня 2010

Коментарi

10 червня 2010

На сайті Тартака зазначено що концерт перенесено на вересень (

Art-Vertep
11 червня 2010

Дякуємо, виправили!

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска