Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Тарасик Малкович Падав сніг 638.77 Kb

Київ / Пост-Меридіан

30 ЛИСТОПАДА - 10 ГРУДНЯ 18:30

"Смолоскип", вул. Межигірська, 21
Вартість треба уточнювати

Цієї середи 10 листопада прихильники поезії мають нагоду відвідати особливий поетичний вечір, нетиповий загалом для нашого проекту. Молодий поет та перекладач Тарас Малкович представить вірші двох німецькомовних авторів - Герхарда Фалькнера i Петера Ватергауса. Українська публіка уже знайома з творчістю цих поетів, адже іще зовсім нещодавно - на початку цієї осені - вони брали участь у фестивалі Meridian Czernowitz, що відбувся у Чернівцях. Тепер, стараннями Тараса Малковича та книгарні "Смолоскип" і київські поціновувачі поетичного слова можуть послухати вірші Герхарда Фалькнера i Петера Ватергауса мовою оригіналу.

Дохід до культурного центру і книгарні "Смолоскип" - від метро "Контрактова площа" (вихід до Верхноього і Нижнього Валів) - по вулиці Межигірська до будинку 21 - з вивіскою "КНИГАРНЯ"

Вечір починається традиційно о 18:30 (у середу, 10 листопада).

"Крізь час і простір: читання світової поезії в оригіналах" - серія літературних вечорів у книгарні "Смолоскип" (м. Київ, вул. Межигірська, 21), покликаних задовільнити інтерес вдумливої аудиторії до іноземної поезії, читаної мовою оригіналу. В активі проекту "Крізь час і простір" уже є вечори англійської, французької, німецької, австрійської, японської, польської, італійської поезії, американської поезії ХІХ та ХХ ст., турецької поезії, поезії мовою фарсі, новогрецькою мовою а також вечори сучасної німецькомовної, французької та македонської поезії.

 

Про авторів

Тарасик Малкович

Додав Art-Vertep 09 листопада 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска