Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / 27 січня Людмила Ясінська відкриватиме прем"єру мюзиклу "Бурлеск"

27 СІЧНЯ 19.00

Кінопалац (вул. Інститутська, 1)
вартість треба уточнювати

Прем’єра “Бурлеска» розпочнеться прем’єрою «Танго» від Ясінської

27 січня у Кінопалаці співачка Людмила Ясінська відкриватиме презентацію прем’єри мюзиклу «Бурлеск», що гучно мчить Європою, отримавши уже ряд нагород та номінацій, серед яких, зокрема, «Золотий глобус». У день прем’єри мюзиклу, головним героїнями якого стали дві голосисті зірки світової сцени Шер та Крістіна Агіллера, Ясінська, яка свого часу теж отримала «Американський шанс» підкорити голлівудську сцену, налаштує публіку на правильну музичну хвилю, виконавши джазовий хіт 1970-х років, знаний також у виконанні Крістіни Агіллери - «A song for you”, а також запрезентує власну креативну прем’єру на пісню «Танго».

А після прем’єр кіношної та музичної, 0 22.00 у клубі «Rafinad People» (вул. Руданського, 1) стартує аfter-party кіно-вечірка, де Ясінська із балетом «0,7» представить майже годинну шоу-програму, яку складатимуть нові та вже добре знані публіці пісні…

Тільки легенда здатна запалити зірку!

Тільки справжня зірка здатна розпалити публіку!

Про «Танго»

«Танго» – це російськомовна композиція у стилі латино-американських ритмів, до яких Ясінська не байдужа, адже свого час займалася бальними танцями. Це пісня-мрія, яку сівачка виношувала вже не один рік в голові мугикаючи пристрасні ритми собі під ніс. І ось нарешті для пристрасті знайшлися слова – текст «Танго» - це спільна робота з Black D, музика самої ж співачки. Це уже другий дуетний трек Людмили з молодим репером.

- Дебютний дуетнй «Трилер» мав не аби-який успіху у слухачів, - розповіла Ясінська. – А давно уже думала про пісню у латино-американському стилі, який мені дуже близький. «Танго» мені дуже близька по духу та стану душі. Це не просто чергова композиція у репертуарі, - це те, що зараз мене переповнює. Слова, ритм, мелодія – все відповідає моєму теперішньому світосприйняттю, переживанням та почуттям.

А прем’єра обіцяє бути гарячою, адже балет «0,7», з яким незмінно працює Ясінська, з її слів – «дуже креативні діти».

- Іноді їхні пропозиції постановок просто збивають мене з ніг, - каже Ясінська. – І «Танго» не виняток. Досить хоча б факту, що реквізит для танцю ми шукали вже і в ресторанах, і в інтим-магазинах, і навіть на іподромі, але так і не знайшли. Тожзмушені були звернутися до майстрині Юлії Стемпіцької, яка виготовляє речі ручної роботи…

Про «Бурлеск»

Американська мрія – підкорити Голлівуд. Мало хто знає, як це зробити, навіть маючи мішок таланту за плечима та нестримне бажання обернути на себе світло софітів. У дівчини з забутого Богом містечка вдосталь амбіцій, ентузіазму і здібностей. Для досягнення своєї мети вона вирішила податися в Лос-Анджелес, щоб виявити усю силу свого таланту і характеру. Але найважливіше для неї навіть не успіх, головне – ніколи не зупинятись!

Детальніше http://kinopalace.lviv.ua/films/?id=854>

 

Про авторів

Людмила Ясінська

Додав OksanaY 25 січня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска