Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / 50/50 Катя Бабкіна/Маша Драгіна. Поетичний четвер

21 КВІТНЯ 19.00

Арт-клуб 44, вул. Хрещатик, 44б
30 грн.

50/50

Катя Бабкіна/Маша Драгіна

поетичний четвер

арт-клуб 44, Київ

21 квітня в Арт-клубі 44 Катя Бабкіна і Маша Драгіна читають вірші. Початок о 19.00

Катя Бабкіна дівчинка, журналіст, фахівець зі зв язків з громадськістю, письменник і автор поетичної книги Вогні святого Ельма і повісті Лілу після тебе , а також поетичних і прозових публікацій в числених антологіях та інших місцях. Катіні вірші перекладено російською, англійською, німецькою, польською. Катя займається відеопоезією, її роботи брали участь в кіно- і літературних фестивалях в Україні, Росії, Іспанії, Литві та Польщі. У вересні 2011 виходить наступна поетична збірка Каті Бабкіної Гірчиця .

Катя веде блог та розміщує вірші за тегом - http://silverandglass.livejournal.com/tag/пое

Маша Драгіна магістр філології, журналіст, редактор. Співпрацює з багатьма виданнями в Україні та закордоном. Спеціалізується на інтерв ю і має зв язки у вищих колах. Маша займається балетом, керує Інтернет-проектами і давно прийнята в кращих домах Франції, Москви, Мінська і Києва. Подробиці про її публікації, роботу і особисте життя чисто містифіковані і залишаються відкритою темою для біографів.

Вірші Маші можна почитати в її блозі - http://drugina.livejournal.com/tag/мои%20стихотв

50/50 це відображення мовної дійсності Каті Бабкіної і Маші Драгіної. Будучи носіями різних мов, дівчата не створюють полеміки, а органічно спілкуються між собою так само, як це робить більшість українців.

50/50 співвідношення модного та інтелектуального в їх житті, де існує баланс між споживанням і творенням.

50/50 співвідношення особистого і соціального в текстах, де інтимна відвертість часто йде поруч з активною соціальною позицією, 50/50 близька до досконалої пропорція світлотіні, смаку, емоцій. Можливість вибору, свобода і відповідальність за свої дії, нехай навіть часто надто легковажні на думку оточення.

 

Про авторів

Арт-клуб 44

Додав Sh.Ocean 18 квітня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска