Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Антін Мухарський Слава Україні (2012 р.) 7.59 Mb

Київ / Антін Мухарський та ANTIN’S COLLECTIONS представляють новий анімаційний серіал «Умикни Україну (Гопуня та Повійка)»

28 КВІТНЯ 22.00

Crystal-Hall, Дніпровський узвіз, 1
150 - попередній продаж, 200 - у день події

Шановні пані та панове!

Галерея Незалежного Мистецтва ANTIN’S COLLECTIONS та Антін Мухарський представляють Вашій увазі новий анімаційний серіал «Умикни Україну (Гопуня та Повійка)».

«Головні герої віртуального анімаційного серіалу «УМИКНИ УКРАЇНУ». Їхні дітки -- Спритко та Гарнюня мали презентувати Україну у світі, але злі дядьки і тьотьки сказали, що вони схожі на дебілів-ембіцилів, і зараз вихід в світ рекламної кампанії з поліпшення іміджу України під загрозою зриву. Проте батьки вирішили помститися за страждання дітей і відтепер Гопуня і Повійка виходять на тропу презентації України у світі. Злі дядьки і тьотьки – стережиться! Коли за справу беруться Гопуня і Повійка -- усім рано чи пізно прийде пи...ць!!! Неформальні лідери нації, неофіційні символи ЄВРО 2012, найактивніша частина українського суспільства -- супер-малі підприємці оголошують війну, брехливим політикам, корумпованому чиновництву, облудливим запроданцям Сходу та Заходу, і всім тим, хто зазіхає на духовну зрілість та територіальну цілісність нашої країни! Правда, Правда і нічого окрім Правди про Україну світ не дізнається! Нам нема чого стидатися -- ми є загальновизнаними світовими лідерами не тільки з розповсюдження жлобства та брехні, але й з розповсюдження СНІДу і туберкульозу, ми одні з найперших за темпами зменшення населення, рівнем корумпованості, безробіття, гуманітарними катастрофами. Чорнобиль і Клічко -- як національні символи -- нервово курять в коридорі, коли за справу беруться Гопуня і Повійка! СВІТ ЗДРИГНЕТЬСЯ, почувши правду з їхніх вуст!

ЧЕКАЙТЕ!

НЕЗАБАРОМ!

50 серій захоплюючого серіалу «Умикни Україну» дивіться з червня на ресурсі WWW.ANTINS.NET»

Антін Мухарський

Деякі робочі матеріали та ескізи до нового серіалу можна побачити за посиланням:

http://www.stealukraine.antins.net/

Запрошуємо Вас також відвідати нашу ПЕРШУ В УКРАЇНІ ВІРТУАЛЬНУ 3D ГАЛЕРЕЮ, де Ви маєте можливість подивитися екскурсії про:

- сучасне українське мистецтво, яке представлене художниками членами Союзу Вольних Художників «Воля або смерть» (1-й поверх галереї)

- колекцію живопису «Сільський Гламур» (народне кустарне малярство 1930-60-х рр.., 2-й поверх галереї)

На сайті галереї можна також ознайомитись з ‘Village Glam Show”- концертною програмою Антіна Мухарського та Сніжани Єгорової

http://vg.antins.net/

Не забудьте також відвідати наш магазин (http://catalog.antins.net/), де можна замовити репродукції художників СВХ «Воля або смерть», репродукції шедеврів української мультиплікації (1969-86 рр.), які стануть прекрасним та оригінальним оздобленням Вашої оселі, подарунком Вашім дітям, та чудові репродукції живопису у стилі «сільський гламур». А, можливо, Вам сподобаються наші сувеніри та дизайнерський одяг “Village Glam” від Антіна Мухарського та Сніжани Єгорової. Любителів відео-арту запрошуємо відвідати 3-й поверх віртуальної галереї.

ПРИЄМНИХ ВАМ ВРАЖЕНЬ!

P.S. 28 квітня, о 22-00 АНТІН МУХАРСЬКИЙ та СНІЖАНА ЄГОРОВА

Представляють

Унікальний авторський проект

VILLAGE GLAM SHOW

Етно-Можна-Модно

Музичний перформанс, дизайнерський одяг, відеоінсталяція, пересувна картинна галерея, кітч-панк-шансон-етно-балаган-кабаре -- одним словом культурологічний шок усім відвідувачам забезпечено. Вам буде про шо розказати друзям!

Квитки: 150 грн. - попередній продаж , у день заходу - 200 грн.

Концерт відбудеться у Crystal-Hall за адресою Дніпровський узвіз, 1

З приводу придбання квитків звертайтеся за тел 096 291 0793 (Борис)

 

Про авторів

Антін Мухарський

Додав Sh.Ocean 27 квітня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска