Увійти · Зареєструватися
 

Київ / Презентація роману «Чарівний світ»

19 ТРАВНЯ 18.00

Книгарня "Є" (вул. Лисенка, 3-а)

Відомий український поет, есеїст, романіст, перекладач і дослідник німецькомовної літератури, лауреат літературної премії «Благовіст» Тимофій Гаврилів подарував українським читачам австрійського поета-модерніста Ґеорґа Тракля та «найскандальнішого австрійського письменника» Томаса Бернгарда, три томи праць, присвячених експресіоністичній літературі, мистецтву та кінематографу; теоретичну працю «Форма і фігура. Ідентичність у художньому просторі»; власні поезії, есеї, оповідання та… «найекспериментальніший український роман», німецький переклад якого 2009 року став хітом австрійських і швейцарських книгарень. Його останній роман «Чарівний світ» читачі отримували по частинам — трьома окремими книгами упродовж восьми місяців.

І, ось, нарешті, ми запрошуємо Вас відвідати найпершу презентацію роману «Чарівний світ» у повному обсязі!

Приходьте самі, приводьте друзів, рідних. Влаштовуйтеся комфортно й підключайтеся до розмови. Буде цікаво!

------------

З відгуків

УНІАН-Культура: Таку досконало-медитативну й образно-детальну прозу, як у романі «Чарівний світ. Тепер» Тимофія Гавриліва, сьогодні не продукують…

«Львівська Пошта»: …Інша справа — площина фігуральності, образності. Тут для Гавриліва меж немає. Особливо, коли йдеться про його сприйняття чогось, у даному випадку — культури, скажімо, як величезного смітника, в якому усі — і він серед нас — порпаємося…

«Ратуша»: Твір має кілька рівнів сприйняття, зокрема буквальний і метафоричний. Автор закручує сюжет на кшталт детектива чи трилера… Буквальний рівень сприйняття роману, за словами автора, — досить драматична історія про безхатченка, інший план — людина, яка екзистенційно не має певної домівки, людина, яка шукає себе, що дуже важливо в сучасному світі, де все відбувається швидше і швидше, усього стає більше і більше.

http://pravda.if.ua: Всі події книги відбуваються із трьома безхатченками. Проте, автор мав на меті не розжалобити свого читача, а навпаки показати виважену філософську оцінку життя людей, які в якусь мить стали не потрібними суспільству. «Я не перевтілювався у безхатченка і навіть не спілкувався з бездомними. Я просто спостерігав за ними, за їхнім життям, побутом, діалогами, оцінками дійсності» — зауважує автор роману Тимофій Гаврилів. Цікаво, що автор зображає життя бездомних у гумористичному жанрі, заставляє їм симпатизувати, радіти з ними і сумувати.

Світлини з презентації 1-ї частини: http://calvaria.org/gallery.php?id=1000024

Акредитація журналістів, домовленості про інтерв’ю з автором і додаткова інформація:

MSBrand Corporation Agency*/ Телефон: 050-372-92-00 / e-mail: pr@msbrand.net / www.msbrand.net

 

Про авторів

Тимофій Гаврилів

Додав OksanaY 10 травня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска