Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Перкалаба: концерт і фрікі-шоу @ Sullivan Room

04 ЧЕРВНЯ 19.00

Sullivan Room (вул. Прорізна, 8)
60 / 80 / 100 грн.

Sullivan Room представляє 4 червня

PERKALABA - Гуцульське етно-ска

Концерт & фрікі-шоу

Гідна українська відповідь сплеску популярності на Горана Бреґовіча, Бобана Марковіча і Non Smoking Orchestra Еміра Кустуріци, Перкалаба почала свою діяльність у 1998 році. З того часу гурт став відомим і бажаним не лише в Україні, а й в Німеччні, Польщі, Австрії, Швейцарії та Нідерландах. Етно-рок фестивалі усього світу знають і чекають на Перкалабу знову, знову і знову.

Подібно до Євгена Гудзя, до речі, одного з поціновувачів творчості Перкалаби, що пропагує джипсі-панк, гурт вигадав свій власний стиль - gutzul roots. Кожен з чотирьох альбомів Перкалаби (Горрри! (2005), Quazzargh vs Perkalaba (2006), Говорить Івано-Франківськ (2007) та !Чидро (2009)) інакший, ранішні треки гурту тяжіють до реґґі, трансформуючись з часом в бік народної гуцульської музики і чаклунства. Але кожен окремий хіт обов язково містить у собі три складові, властиві в такому поєднанні лише Перкалабі: музичну якість та есклюзивність, силу підриву до дії та танцю, непорівнювану ні з чим, і наповненість поєднання звуків і тексту в окремий трансовий, надреальний меседж, обов язковий стимул емоцій справжнього, неймовірного життя.

Сайт гурту, де є все інше, що вам потрібно для щастя:

http://www.perkalaba.com.ua/

Інтернет-партнер заходу - ARTVERTEP.COM

Вартість квитків:

Передпродаж 80 грн

В день концерту 100 грн

Перші 50 квитків дістануться щасливим за 60 грн, більш детальна інформація на сайті клубу http://www.sullivanroom.kiev.ua/

8 | (066) 485.5555, (098) 333.6161

 

Про авторів

Sullivan Room Kiev

Додав OksanaY 12 травня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска